161 ₴/упаковка
61 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Кунжут чорний преміум 200г, Насіння кунжуту натурального чорного сезаму
Акція: знижка на все насіння і насіння в упаковці 200г
Чорний кунжут — це неочищені (нешліфовані) насіння, що володіють більш різким смаком і ароматом, ніж насіння білого кунжуту. У чорного кунжуту більш приємний горіховий смак і аромат.
Вони здатні боротися з діабетом, знижувати кровоносне тиск, зміцнювати кістки, захищати від радіації, покращувати здоров'я серця.
Кунжут містить велику кількість рослинного легкозасвоюваного білка. Він корисний людям, які хочуть збільшити м'язову масу.
Регулює гормональний фон завдяки наявності фітоестрогенів – лігнанов.
В кунжуті білому і чорному є клітковина, яка покращує моторику кишечника, допомагає очистити його від токсинів.
Містить практично всі необхідні організму вітаміни: А, В, С, Е, за рахунок чого нормалізується робота всіх систем організму. У ньому є антиоксиданти: лецитин, сезамін, сквален. Вони захищають і омолоджують організм і стимулюють вироблення колагену.
Мікроелементи-кальцій і магній покращують роботу серця, судин, мозку, а також стан зубів, кісток.
Кунжут – справжній суперфуд. Він допомагає швидко позбутися від зайвої ваги, так як покращує травлення і обмін речовин.
Тіамін і рибофлавін у складі кунжуту підтримує здоров'я нервової системи.
Його вживають для профілактики ракових захворювань.
Насіння кунжуту використовуються як для виробництва олії, так і для обсипання борошняних виробів (булки, випічка) і в якості приправи. З злегка прожареного кунжуту виробляють східні солодощі — тахинную халву і козинаки. Особливо інтенсивним смаком володіють смажені насіння.
Кунжут є компонентом багатьох далекосхідних страв. У китайській кухні їм обсипають кунжутне кульки, в японській кухні з кунжуту готують приправу гомасио. Сезамова олія широко використовується і в корейській кухні (наприклад, для приготування чапче).
Кунжут відмінно поєднується з рисом, пастою. Підкреслює смак і аромат соусів.
В хлібобулочних виробах, цукерках, енергетичних батончиках також часто використовується білий і чорний кунжут.
Кунжутом можна красиво прикрасити і овочевий салат і будь-який десерт.
ЧОРНИЙ КУНЖУТ ЛІКУЄ НЕ ГІРШЕ ЛІКІВ - Таємна Сила Кунжуту
Якщо раніше ви ніколи не вживали ці насіння, то важливо знати, що вони висококалорійні.
Тому щоб поповнити нестачу вітамінів і мікроелементів, урізноманітнити смак їжі, достатньо 2-3 чайних ложок в день. При цьому шкоди для фігури не буде, а користь буде суттєвою.
Для мінімізації наслідків від передозування корисних речовин цього продукту рекомендується використовувати насіння у складі різних сумішей. Найбільш часта композиція – це насіння льону, чорного кмину і, власне, сам сезам, змішані в рівних пропорціях.
Країна походження: Індія
Харчова цінність: на 100г
Білків -18.5 р
Жирів -46.9 р
Вуглеводів - 11 м
Калорийнисть- 533.5 ккал
Умови зберігання: Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Рекомендований термін придатності: 6міс.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.2 г |
Тип | Кунжут |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | кунжут чорний |
Тип призначення | |
Тип призначення | Кунжут чорний преміум 200г, Насіння кунжуту натурального чорного сезаму Індія |