66 ₴/упаковка
46 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Ізюм темний сушена на сонці 200г Узбекистан, сухофрукт з винограду, узбецький родзинки без кісточок
Акція: знижка до 50% на всі сухофрукти в упаковці 200г
Родзинки узбецький чорний зроблений з сортів винограду, зібраних в Середній Азії, має синюватий наліт, тому його часто називають не темним або чорним, а синім родзинками. Узбецький чорний родзинки має терпко-солодким смаком, насиченим ароматом, не має кісточок.
Ізюм містить всі необхідні вітаміни для організму людини: А, вітаміни групи B, H, РР, Е, К, С.
У ньому є мікроелементи: залізо, мідь, магній, мідь, селен, калій, кальцій, хлор, натрій. Тому родзинки варто вживати людям з авітамінозом, слабкістю, головними болями, серцево-судинними захворюваннями. Ізюм є навіть корисніше, ніж свіжий виноград.
Підвищує рівень гемоглобіну.
Позитивно впливає на дихальну систему, використовується в лікуванні бронхітів.
Володіє антиоксидантними властивостями. Аргінін у складі родзинок допомагає швидше відновлюватися після фізичних навантажень.
Люди, які вживають родзинки краще відновлюються після стресу, нервового напруження, менш схильні до депресій і нервових розладів та безсоння. Зміцнюють кістки завдяки високому вмісту кальцію.
Особливо корисний родзинки для дітей, адже він покращує діяльність мозку і підвищує апетит у малюків.
Родзинки — самодостатній продукт, і одна жменька цілком може послужити перекусом.
У кулінарії родзинки знаходиться на помітних позиціях. Широке застосування знайшов сухофрукт у випічці і кондитерських виробах. родзинками без кісточок традиційно присмачують булочки, кекси, печиво, пряники, паски, морозиво, тістечка і торти, його додають в шоколад, цукерки (наприклад, відомі всім «Морські камінці»), а також в салати і каші, сир, сирну пасту і сирки.
Із сушених ягід винограду багато роблять компоти, домашні вина і квас. Далеко не останню роль грає родзинки в національних кухнях країн Азії і Сходу, адже цей сухофрукт відмінно поєднується з яловичиною, свининою, бараниною, горіхами. І не дивно, що для деяких гурманів справжній плов — обов'язково з родзинками!
Цікаві факти про ізюмі
Перед вживанням родзинок потрібно промити його в прохолодній воді.
Родзинки можна їсти в звичному сухому вигляді або попередньо замочити їх у воді, щоб вони були більш м'якими. Такий продукт вже можна додавати до сиру, випічці та інших десертів.
Споживати родзинки можна як окремий перекус або в суміші з горіхами. Такі смаколики – корисний замінник будь-яких цукерок і шкідливих солодощів.
Вживати родзинки краще не більше 50 гр на добу.
Склад: Ізюм
Країна походження: Узбекистан
Харчова цінність: на 100г
Білків - 3 г
Жирів - 0.5 г
Вуглеводів - 79 г
Калорійність - 291 Ккал
Умови зберігання: пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Рекомендований термін придатності: 12 міс.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Виноград |
Вага | 0.2 г |
Тип | Фасовані |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Узбекистан |
Тип призначення | |
Тип призначення | Ізюм темний сушена на сонці 200г Узбекистан, сухофрукт з винограду, узбецький родзинки без кісточок |