42 ₴/упаковка
32 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Опис і корисні властивості: квасоля містить до 25% білка, який за своєю харчовою цінністю перевершує багато сортів м'яса. До того ж білок квасолі засвоюється на 70-80%. У квасолі міститься калій, кальцій, сірка, магній, фосфор, залізо, вітаміни В1, В2, В3, В6, С, Е, К та РР, а також незамінні амінокислоти.
Сірка, що міститься в квасолі, благотворно впливає на кишкові інфекції, ревматизм, шкірні захворювання, хвороби бронхів.
А залізо сприяє утворенню еритроцитів, притоку кисню до клітин, підвищує опірність організму до інфекцій.
Споживання квасолі рекомендується для профілактики атеросклерозу, нирково-кам'яної хвороби, гіпертонії, пієлонефриту, порушення ритму серцевої діяльності. Квасоля підвищує імунітет до кишкових інфекцій і навіть грипу.
Цинк, що входить до складу квасолі, нормалізує вуглеводний обмін в організмі. Мідь активізує вироблення (синтез) адреналіну та гемоглобіну.
Дієтологи рекомендують вживати квасолю не менше 1-2 разів на тиждень і відносять її до дієтичних та лікувальних продуктів.
аргінін, що міститься в квасоляних бобах, бере участь у синтезі сечовини та інших процесах азотистого обміну, надаючи інсуліноподібну дію на обмін речовин, що істотно знижує рівень цукру в крові і благотворно впливає на цукровий діабет.
Завдяки антибактеріальній властивості, квасоляні страви заспокоюють нервову систему, перешкоджає утворенню зубного каменю.
Квасоля також корисно вживати при туберкульозі.
Квасоля посилює секрецію шлункового соку, а завдяки антимікробним властивостям знімає запальні процеси в печінці.
Квасоля має чудову косметичну властивість омолоджування та усунення зморшок - відварені плоди квасолі, протерті через сито, змішують з рослинним маслом і соком лимона. Можна чергувати, додаючи сік обліпихи або мед. Шкіра стає гладкою та еластичною, зникають дрібні зморшки. Результат не змусить на себе довго чекати.
довго чекати.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.2 г |
Користувальницькі характеристики | |
Вид крупи | квасоля |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |