Кошик
3131 відгук
Ми працюємо!

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки згідно з її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено в найближчий робочий день.

Магазин корисних продуктів
+380 (98) 102-52-13
+380 (93) 262-88-08
+380 (98) 102-52-13
Кошик
Чорнослив в`ялений без кісточки 200г, Молдова -52%

Чорнослив в`ялений без кісточки 200г, Молдова

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

97 /упаковка

47 /упаковка

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (98) 102-52-13
Марина(понедельник-пятница)
  • +380 (93) 262-88-08
    Марина
  • +380 (98) 102-52-13
    Марина
Опис
Характеристики

Чорнослив в`ялений без кісточки 200г, Молдова

Чорнослив – та ж слива (угорка або ренклоди), але в сушеному вигляді. Це найпопулярніший з відомих сухофруктів. Вже з шестимісячного віку рекомендують вживати чорнослив, корисні властивості і чудовий смак якого зробили його універсальним продуктом. Причому не тільки в кулінарії.

У чому користь чорносливу?

Дуже важливо, що сушена слива зберігає всі корисні компоненти, якими багата свіжа ягода. Чорнослив пригнічує ріст таких хвороботворних мікробів як сальмонела і кишкова паличка. Наявність пектину, клітковини очищає судини від холестеринових бляшок і налагоджує роботу травної системи. Антиоксиданти пригнічують вільні радикали, руйнівно діють на організм. Це пояснює омолоджуючу дію ягоди і її здатність брати участь у профілактиці онкологічних хвороб.

Чорнослив допомагає скинути вагу.

Вітамін А покращує зір і стан шкіри. Жовчогінний і сечогінний ефект від чорносливу полягає в нормалізації обміну речовин. Це приносить користь при захворюваннях нирок, подагрі, ревматизмі, псоріазі. Чорнослив дає хороший ефект при тромбофлебіті, оскільки сприяє зменшенню згортання крові. Висока калорійність продукту дає організму багато енергії.

Містить калій, який сприяє правильної діяльності серця, зміцнює судини, покращує кровообіг. Так само добре впливає на нервову систему, заспокоює, допомагає позбутися безсоння, покращує працездатність.

Сушені сливи містять бор, який необхідний людям, які страждають на артрит.

Вітаміни груп В, С підтримують здоров'я волосся, нігтів і шкіри.

Чорнослив зміцнює імунітет.

Допомагає при захворюваннях ротової порожнини, вбиває шкідливі бактерії.

Особливо чорнослив корисний вагітним жінкам, схильним до запорів або мають труднощі з діяльністю кишечника. Присутність в ягодах лінійки вітамінів В позитивно впливає на роботу нервової системи. Цей вплив виражається в зменшенні тривожності, запобігання стресів. Потужну підтримку серцю надає калій: його в чорносливі в 1,5 рази більше, ніж у бананах (визнаному джерело калію).

Містяться в чорносливі пектини виводять з організму зайву рідину і шлаки. Це відбувається завдяки всмоктуванню пектинами шкідливих речовин з кишечника. До них належать солі важких металів. Цей процес прискорюють баластні якості чорносливу.

Офіційна медицина визнає корисні властивості чорносливу для здоров'я людини. Вражає різноманітність його благотворного впливу:

  • делікатно очищає організм від шлаків,
  • позбавляє від закрепів,
  • допомагає при захворюваннях порожнини рота, згубно діючи на патогенні мікроорганізми, захищає від карієсу,
  • покращує кровообіг,
  • доводить кров'яний тиск до нормального рівня,
  • зміцнює серцевий м'яз (із-за наявності калію),
  • підвищує гемоглобін у крові (дію заліза),
  • допомагає боротися з онкологією (завдяки вмісту фитонутриентов),
  • збільшує працездатність,
  • омолоджує організм (за рахунок антиоксидантів),
  • бореться з авітамінозом,
  • покращує пам'ять,
  • підвищує потенцію,
  • очищає шкіру.

 

 

 

Де застосовується чорнослив?

Чорнослив є виключним ласощами, тому часто застосовується в якості інгредієнта при приготуванні різних страв, у тому числі м'ясних, з якими дуже добре поєднується, додаючи до смаку солодку нотку. Його готують з птахом, яловичиною, свининою, а також часто використовують як приправи до каш і овочів, і застосовують в якості начинки для пирогів.

Крім того, з цього чудового фрукта варять корисні компоти і відвари.

Варто згадати і масштабне застосування чорносливу у виробництві кондитерських виробів (тортів, тістечок, цукерок, печива і так далі), де дане ласощі використовується досить часто і дуже затребуване.

Унікальні властивості цього продукту допомагають і при боротьбі із зайвою вагою, тому дієтологи включають чорнослив у різні моделі харчування.

Дуже смачно з шоколадом і горіхами, тому останнім часом є дуже популярними цукерки з чорносливом.

Як вживати чорнослив сушений?

Дієтологи радять вживати в день не більше 100 гр сухих слив, це приблизно 7-10 шт. Якщо ви раніше не вживали цей сухофрукт, знайомте свій організм з ним поступово.

Чорнослив можна піддавати термо обробці.

Вже з шестимісячного віку рекомендують вживати чорнослив, корисні властивості і чудовий смак якого зробили його універсальним продуктом. Причому не тільки в кулінарії.

По енергетичної цінності (калорійності) чорнослив лідирує серед більшості свіжих фруктів. Але він виграє порівняння з такими солодощами як мед, пастила, зефір. У ньому менше на 100 ккал. Тому сушену сливу часто застосовують як заміну солодощів для зменшення ваги.

 

 

Склад: чорнослив

Країна походження: США

Харчова цінність на 100 г:

  • Білків - 2.3 м
  • Жирів - 0.7 м
  • Вуглеводів - 57.5 м

Калорійність - 250 Ккал

Умови зберігання: Пересипати в скляний посуд. Зберігати в сухому прохолодному місці.

Рекомендованний термін придатності: 6 міс.

Основні атрибути
Вага200 г
Країна виробникМолдова
ТипВагові
Тип продукціїСушені
КультураСливи
Користувальницькі характеристики
ВиробникМолдова
Інформація для замовлення
  • Ціна: 47 /упаковка
Чорнослив в`ялений без кісточки 200г, МолдоваЧорнослив в`ялений без кісточки 200г, Молдова
Готово до відправки
97 /упаковка47 /упаковка
+380 (98) 102-52-13
Марина(понедельник-пятница)
  • +380 (93) 262-88-08
    Марина
  • +380 (98) 102-52-13
    Марина

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner