138 ₴/кг
128 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Рис приходить від постачальника в 5кг мішечку, а ми фасуємо рис у свою тару: (Дой-пак) 1кг, 500г, 200г.
Корисні властивості рису басматі
У складі басматі є маса корисних речовин: харчові волокна, крохмаль, амінокислоти, мінеральні сполуки.
Енергетична цінність представлена білками — 7,2 г, вуглеводами — 75 г, жирами — 0,9 г. Перевершує інші сорти рису за спектром корисних амінокислот, кількість яких має дев'ятнадцять найменувань: метіонін, лізин, тріонін та ін. Фолієвої кислоти більш ніж уп'ятеро, ніж у звичайному білому рисі. Перевагою є те, що немає холестеролу та клейковини.
Як рис басматі впливає на організм
Завдяки корисному складу рис басматі сприятливо впливає на життєдіяльність організму. З його допомогою прискорюються процеси травлення, стимулюється робота підшлункової залози, очищається кишківник, судини, кров. Властивість повільно перетравлюватися, регулює засвоєння вуглеводів, що сприяє нормалізації рівня цукру.
Вмикання до раціону рису басматі сприятливо позначається на функціональності печінки, нирок, шлунка. Зміцнюється серце, тонізується нервова система. Цей продукт знижує підвищену кислотність, усуває надлишок солей, корисний у разі виразкових хвороб шлунка та кишківника. Підвищує життєвий тонус, забезпечує енергією. Має властивості знижувати тиск, покращувати роботу імунної системи, чинити протимікробну дію, очищати та зміцнювати судини.
Зерна басматі легко засвоюються, захищають шлунок, не створюють надмірного навантаження на секреторну функцію. Систематичне вживання має протиракову дію, оскільки рис має здатність пригнічувати злоякісні прояви. Басматі — незамінний продукт під час ожиріння. Входить до складу дієт для схуднення, позаяк швидко насичує, тонізує перистальтику кишківника, виводить шлаки, усуває закрепи.
Калорийность — 347 ккал, відварний — 116 ккал
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Вага | 5 кг |
Упаковка | Мішок |
Ціна за 1 кг | 60 |
Вид крупи | Ядриця (цільне зерно) |
Колір | Білий |
Виробник | Himalaya |
Користувальницькі характеристики | |
Тип обробки | Пропарений |
Тип рисової крупи | Басмати |
Форма рису | Довгий |