СКЛАД
- Високий вміст насиченої лауринової кислоти (C12:0), міристинової кислоти (C14:0) і коротколанцюгових жирних кислот: каприлової (C8:0) і каприлової (C10:0).
- Містить лінолеву та ліноленову кислоти.
- Містить природний вітамін Е, К.
- Залізо.
СВІЙСТВА
- Покращує процес травлення й запобігає розвитку захворювань шлунково-кишкового тракту.
- Профілактика серцевих захворювань і цукрового діабету.
- Підвищення імунітету та здатності організму боротися з інфекційними та хронічними захворюваннями.
- Регулює роботу щитоподібної залози.
ВИСХОДЖЕННЯ СИРЯ
Кокосова олія добувають із плодів пальми кокосового горіха (Cocos nucifera). Сьогодні його переважно вирощують на Філіппінах, Шрі-Ланці, Індонезії та Індії.