СКЛАД
- Високий вміст поліненасичених жирних кислот, особливо лінолевої кислоти (C18: 2).
- Вітаміни (Е, А, B1, B2, B3, В6, B9, В12, С).
- Макро- та мікроелементи (калій, натрій, кальцій, залізо).
- Флавоноїди, фітостероли, містить антиоксидант процианідинів.
СВІЙСТВА
- Добре проникає в шкіру, не залишаючи жирної плівки.
- Має регенеративні та зволожувальні властивості.
- Має розгладжувальну, ранозагоювальну та протизапальну дію.
- Особливо добре підходить для сухої шкіри. Допомагає підтримувати нормальний рівень холестерину в крові.
- Антиоксидантні властивості олії сприяють підвищенню вироблення колагену й еластину, що дуже важливо для здорового вигляду шкіри.
- Покращує жировий обмін, демонструє протизапальний ефект і практично вдвічі знижує ймовірність серцево-судинних захворювань.
ВИСХОДЖЕННЯ СИРЯ
Олія добувають із кісточки винограду (Vitis vinifera) методом холодного пресування. Виноград — це плід виноградної лози. Виноградна лоза є рідним для всіх помірних регіонів у північній і Південній половинках.