268 ₴/банка
248 ₴/банка
Показати оптові ціни100% мигдаль, жодних добавок, у склі.
Навіть без додавання підсолоджувача Мигдальний урбач має легку, приємну солодкість. У цьому урбіше багато олії, тому він не дуже сильно обволікає ротову порожнину. Можна сказати, що цей урбач — можливість є мигдаль у рідкому вигляді. Ну або в пастоподібному... Мигдальний урбач — один із найніжніших і найфректніших. Адже недарма саме з мигдалю найчастіше роблять горіхове молоко. А якщо додати до цього урбечу підсолоджувач і перемолоті какао-боби, то вийде практично "Нутела" — корисна шоколадно-горіхова паста. Це чудовий варіант швидкого та ситного сніданку.
Урбеч — так називається особливий продукт, це перемелені в пасту насіння або горіхи, іноді їх суміш. Буває урбач з обсмаженого насіння або горіхів, перемішаний із цукром або медом. Ми ж пропонуємо вам найкорисніші на наш погляд різновиди урбеча — у їхньому складі ТІЛЬКИ необсмажені чищене та смолосте насіння або горіхи (без термічної та хімічної обробки). Насіння підсушують перед приготуванням урбеча, щоб отримати максимально корисний продукт.
Урбач вважається суперфудом (а по-нашому — суперїдою або надїдою!), як і проростки, наприклад (См. пару барвистих описів енергетичних, поживних і лікарських властивостей урбеленя вундси.)
Продукт не тільки відомий своїми оздоровчими та тонізувальними властивостями, але одночасно є улюбленими ласощами. Зазвичай вживається з медом і лавашем.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Мигдаль |
Фасовка | Баночка |
Вага | 0.25 г |
Тип обробки | Сирий |
Виробник | тм " Продукція як вона є" |