64 ₴/упаковка
54 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Рис для суші, 500 г
Рис, придатний для виготовлення ролів і суші, має бути дрібним, а краї заокругленими. Рисові зерна мають бути однакового розміру. На них не має бути жодних смуг, тріщин або інших дефектів. Відмінність від інших видів рису полягає в тому, що рис для суші містить менше крохмалю.
Рис для суші дуже багатий на різноманітні елементи, у ньому містяться: калій, молібден, марганець, кальцій, фтор, мідь, хром, нікель, сірка, залізо, нікель, магній, хлор, кобальт, йод, натрій, селен, кремній, цинк, бор і фосфор. Він також багатий на вітаміни категорії В, Е і РР.
Попри високий вміст крохмалю, рис для суші досить ефективний у разі схуднення. Завдяки великому вмісту вуглеводів і низькій кількості жирів він є чудовим «паливом», особливою популярністю користується спортсменів.
Приготування рису для суші займає чималу кількість часу. Спочатку його необхідно ретельно промити. Промивати рис потрібно доти, поки вода після промивання рису не залишатиметься прозорою. Далі його треба залишити на годину в друшлякі, щоб рис обсох. Через годину рис має стати злегка матового відтінку.
Після цього рис пересипаємо безпосередньо в каструлю та заливаємо прохолодною водою (співвідносіння рису та води 1:2).
Вода має повністю приховати рис. Даємо воді закипіти та зменшуємо температуру до мінімуму. Варити необхідно поки вода повністю не вбереться, це займає приблизно 15-25 хв.
Поки рис вариться, в окремій ємності потрібно змішати рисовий оцет, сіль і цукор. На 500 г рису необхідно 6 год. л. оцту та по 1 солі та цукру. Після закінчення варіння рису, обприскуємо його сумішшю й акуратно перевертаємо рис дерев'яною лопаткою.
Основні | |
---|---|
Вид крупи | Рисова |