201 ₴/упаковка
151 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Кокосовий цукор, 300 г паковання, Індонезія
У кокосового цукру інший смак, менш солодкий, ніж в тростинного та бурякового. Відчути екзотичний кокосовий аромат, не вийде, запах буде карамельним із горіховими нотками.
Вирізняється продукт не тільки за органолептичними якостями, але й за складом.
У ньому більше, ніж у звичайному цукрі вітамінів і мінеральних солей магнію, цинку, заліза, міститься інозитол.
Цей природний підсолоджувач вважається корисним для здоров'я завдяки унікальному хімічному складу. Його застосування дає змогу зберігати бадьорість і гарне самопочуття
Незамінна амінокислота глутамін сприяє кращому росту м'язів, загоєнню ран, швидкому відновленню після опромінення й хімієтерапії.
Інозитол (ого ще називають вітамін В8) відновлює здоров'я нервової системи, покращує зір, нормалізує сон, допомагає впоратися з депресією.
Мінеральні солі калію сприяють підтриманню нормального артеріального тиску, що особливо важливо для гіпертоніків.
Головною перевагою цього солодкого продукту є його низький глікемічний індекс.
Калорійність продукту 380 ккал на 500 г, майже така сама, як у звичайного цукру. Тому не варто захоплюватися, обманюючись його менш солодким смаком.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Форма випуску | Розсипний |
Вага | 300 г |