263 ₴/упаковка
163 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Лікувальні властивості мигдалевого борошна зумовлені її хімічним складом, у якому містяться: насичені жирні кислоти, холін, бета-каротин вітаміни В1, В2, В5, В6, В9, А, С, Е и РР, а також калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь имарганець, залізо, хлор и сірка, йод, хром, фосфор и натрій.
Мигдальне борошно не тільки смачне, а й надзвичайно корисне, його рекомендується вживати у разі порушення зору, безсоння, малокровії та судом.
Мука мигдальна виручить вас, коли потрібно додати смак і користь у будь-яку дитячу кашу, чи то геркулесова, манна, чи то рисова. Незамінне мигдальне борошно та для приготування різних начинок у випічку, з нього роблять мигдальний крем для тарталеток (калоризатор). Ну і, звичайно, не варто забувати про те, що з мигдалевого борошна вийде чудовий марципан, зроблений своїми руками, він прикрасить будь-який торт і просто потішить чудовим смаком.
Калорії, ккал: 602
Білки, г: 25.8
Жири, г: 54.5
Вуглеводи, г: 13.0
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Ґатунок | Цільнозернові |
Упаковка | Пакет |
Виробник | БЕТ |
Культура | Мигдальний горіх |