395 ₴/кг
295 ₴/кг
Показати оптові ціниОпис
Усього у світі зараз існує приблизно 800 сортів цієї рослини, але лише четверть з них можна вживати в їжу. Найбільший у світі гарбуз — гігантська. Рекордний за вагою примірник був вирощений у Бельгії, а його маса становила понад тонну — 1190 кг.
Гарбузи бувають найрізноманітніших кольорів — жовтогарячі, жовті, білі, зелені, сині та навіть смугасті. Форми теж різні, від круглої або витягнутої до грушоподібної.
Наша гарбуз під час сушіння втрачає більшу частину води, водночас зберігаючи всі мікроелементи та корисні властивості, тому підсумкова калорійність продукту — на 100 гм. - 41 ккал. Такі невисокі значення роблять гарбузу чудовим помічником під час схуднення.
Сушена гарбуз багата бета-каротин, пектином і легкозасвоюваними цукрами. Хімічний склад теж вражає — кальцій, фосфор, фтор, цинк, мідь, залізо, магній, натрій і калій. Крім того, плоди гарбуза багаті на вітаміни A, C, E, Pp, а також рідкісний вітамін K і T, а саме ці речовини відповідають за омолодження організму.
Поперек смачних ласощах на основі нашого сухованому гарбузу можна приготувати всілякі страви: десерти, перші страви, м'ясо, салати. А гарбузовий порошок надає випічці привабливого зовнішнього вигляду й оригінального смаку.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Гарбуз |
Вага | 1000 г |
Виробник | БЕТ |