762 ₴/кг
662 ₴/кг
Показати оптові ціниЗапашний перець має пряний запах, пекучий смак і схожий на суміш чорного перцю, гвоздики, мускатного горіха та кориці.
Великі горошини запашного перцю коричневого кольору з зернистою поверхнею і сильним ароматом.
Приблизно 1600 г. Ямайський (душистий) перець почали експортувати до Європи, де особливу популярність він завоював у наступному столітті. До 1800 г. його вивозили по 10ОО тонн щорічно, що було дивовижною цифрою для того часу.
Запашний перець — один із найпопулярніших різновидів перців на кухнях світу. Його активно використовують у консервації та під час приготування страв. Саме через великий попит на запашний перець, несприятливі виробники часто продаються не найякіснішим продуктом. Дуже часто для того, щоб заробити більше, продавці використовують порожній запашний перець, у якому немає ані аромату, ані гостроти, ані корисних властивостей. Кінцевий продукт залежить від виробника.
Пряності, спеції та приправи від «Айдіго» — це 100% натуральні та якісні продукти. Компанія вже 20 років на ринку та за цей час напрацювала базу постачальників тільки з високоякісними прянощами та з усіма необхідними деклараціями та сертифікатами, що гарантує безпеку та високу якість.
Купити запашний перець від «Айді» у нашому інтернет-магазине «Айдиго». Низькі ціни від виробника, великий вибір приправ, прянощів і спецій, доставка по всій Росії та країнах СНД. Для вас у продажу є кілька варіантів фасування: 10 грамів перцю горошком, 55 грамів и 600. Крім того, є й мелений запашний перець у колекції "Профі" — 650 грамів.
Запашний перець дуже широко використовується в кулінарії. Ним приправлені найрізноманітніші страви, супи, м'ясо, дичини, салати та навіть десерти та джеми.
Цей перець є ще й однією з прянощів, використовуваних під час консервування овочів і фруктів. У формі порошку він є знаменитою приправою «карі».
Цілі горошини додадуть у м'ясні супи, маринади, соуси до м'яса (різі в рибні страви) і витягають із страви перед вживанням; він надає аромат смаженому м'ясу, особливо дичині. У меленому вигляді запашний перець додають тільки в кондитерське тісто (пряники, печиво, кекси) як одну зі складових частин пряних сумішей.
Запашний перець незамінний під час приготування вухи, солянки, лій і борща, других страв із яловичини, свинини, дичини, курки та ін.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Мексика |
Тип спецій | Перець духмяний |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 1000 г |
Склад | Перець запашний горошок |