480 ₴/упаковка
430 ₴/упаковка
Показати оптові ціниАкция: знижка на всі сухофрукти в упаковці 1 кг
У чому користь кураги Турецької Джамбо?
Курага турецька Джамбо володіє злегка кислуватим смаком. В куразі багато клітковини, мінеральних речовин, органічних кислот, пектинів, магнію, кальцію, калію, йоду, фосфору, провітамінів. Її рекомендують при хворобах щитовидної залози, так само солодкий плід знижує рівень цукру в крові, стимулює діяльність підшлункової залози. Курагу обов'язково варто включати в свій раціон взимку і навесні, коли організм страждає від авітамінозу.
Курагою називають плоди абрикоса висушені на сонці без кісточки. Сушка кураги в середньому займає до 9 днів, за цей період фрукт змінює колір - темніє і стає в рази корисніше свіжих абрикосів.
Курага - рекордсмен серед сухофруктів по місткості калію, тому людям з серцево-судинними захворюваннями, головними болями варто включати в раціон курагу. Крім цього продукт багатий вітамінами А, В1, В2, С, РР.
Містить кальцій, фосфор, натрій, магній і незамінну для шлунково-кишкового тракту клітковину. Вона допомагає нормалізувати роботу кишечника, позбутися від хронічного коліту, вивести токсини з організму і очистити печінку.
Використовується в багатьох дієтах для "м'якого" очищення кишечника і легкого схуднення.
Підтримує імунітет, особливо корисні комплексні вітамінні суміші: горіхи+мед+курага+чорнослив.
Бета-каротин в складі позитивно впливає на зір.
Де застосовується курага Турецька Джамбо?
Курагу можна вживати окремо або в складі сирних десертів, додавати до млинців або в випічку, а так само у фруктові салати. Добре поєднується з м'ясними стравами, особливо яловичиною. Її додають у напої - морси, компоти та алкогольні настоянки.
Як вживати курагу турецьку Джамбо?
Якщо раніше курага не входила в ваш щоденний раціон, то варто почати її вживання з 3 шт в день, поступово збільшуючи кількість до 150 грам. Дуже смачно вживати її з горіхами, цукатами та іншими сухофруктами.
При виборі кураги зверніть увагу на її зовнішній вигляд. Правильно висушені плоди не мають яскравий жовтий колір, а коричневий. Може бути як твердої, так і м'якою, залежно від сорту.
Зберігайте курагу в скляній тарі у холодному і темному місці.
Склад: курага
Країна походження: Туреччина
Харчова цінність: на 100г
Білків - 5.2 г
Жирів - 0.3 г
Вуглеводів - 51 г
Калорійність - 215 Ккал
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | БЕТ |
Країна виробник | Туреччина |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Абрикос |