Кошик
4105 відгуків
Ми працюємо!

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки згідно з її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено в найближчий робочий день.

Магазин корисних продуктів
+380 (98) 102-52-13
+380 (93) 262-88-08
+380 (98) 102-52-13
Кошик
НовинкаКурага жовта Лимонка 200г,  Узбекистан -52%
влево
  • Курага жовта Лимонка 200г,  Узбекистан, фото 3
  • Курага жовта Лимонка 200г,  Узбекистан, фото 4
вправо

Курага жовта Лимонка 200г, Узбекистан

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

96 ₴/упаковка

46 ₴/упаковка

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (98) 102-52-13
Марина(понедельник-пятница)
  • +380 (93) 262-88-08
    Марина
  • +380 (98) 102-52-13
    Марина
Опис
Характеристики

У чому користь кураги?

Курага турецька Джамбо має злегка кислуватий смак. У куразі багато клітковини, мінеральних речовин, органічних кислот, пектинів, магнію, кальцію, калію, йоду, фосфору, провітамінів. Її рекомендують під час хвороб щитоподібної залози, так само солодкий плід знижує рівень цукру в крові, стимулює діяльність підшлункової залози. Курагу обов'язково варто додавати до свого раціону взимку та навесні, коли організм страждає від авітамінозу.

Курагою називають плоди абрикоса висушені на сонці без кісточки. Сушарка кураги в середньому займає до 9 днів, за цей період фрукт змінює колір — темніє і стає в рази кориснішою від свіжого абрикоса.

Курага — рекордсмен серед сухофруктів за місткістю калію, тому людям із серцево-судинними захворюваннями, головними болями варто додавати до раціону курагу. Крім цього, продукт багатий на вітаміни А, В1, В2, С, РР.

Містить кальцій, фосфор, натрій, магній і незамінну для шлунково-кишкового тракту клітковину. Вона допомагає нормалізувати роботу кишківника, позбутися хронічного коліту, вивести токсини з організму та очистити печінку.

Використовується в багатьох дієтах для "м'якого" очищення кишечника та легкого схуднення.

Підтримує імунітет, особливо корисні комплексні вітамінні суміші: горіхи + мед +курага + чорниця.

Бета-каротин у складі позитивно впливає на зір.

 

 

 

 

 

У чому застосовується курага?

Курагу можна вживати окремо або в складі сирних десертів, додавати до млинців або у випічку, а також у фруктові салати. Добре поєднується  з м'ясними стравами, особливо яловичиною. Її додають у напої — морси, компоти й алкогольні настоянки.

 

                     Зміцнюємо імунітет смачно. Паста Амосова з курагою

Як вживати курагу?

Якщо раніше курага не входила у ваш щоденний раціон, то варто почати її вживання з 3 шт. на день, поступово збільшивши кількість до 150 грамів. Дуже смачно її вживати з горіхами, цукатами та іншими сухофруктами.

Під час вибору кураги зверніть увагу на її зовнішній вигляд. Правильно висушені плоди мають не яскравий жовтий колір, а коричневий. Може бути як твердою, так і м'якою, залежно від сорту.

Зберігайте курагу в скляній тарі в холодному та темному місці.

 

 

Склад: курага

Країна походження: Узбекистан

Харчова цінність: на 100г
Білків - 5.2 г
Жирів - 0.3 г
Вуглеводів 51 г
Калорийность - 215 Ккал

Основні атрибути
Країна виробникУзбекистан
Тип продукціїСушені
КультураАбрикос
Вага200 г
ВиробникБЕТ
Інформація для замовлення
  • Ціна: 46 ₴/упаковка
Курага жовта Лимонка 200г,  УзбекистанКурага жовта Лимонка 200г, Узбекистан
Готово до відправки
96 ₴/упаковка46 ₴/упаковка
+380 (98) 102-52-13
Марина(понедельник-пятница)
  • +380 (93) 262-88-08
    Марина
  • +380 (98) 102-52-13
    Марина

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner