Кошик
4082 відгуків
Ми працюємо!

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки згідно з її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено в найближчий робочий день.

Магазин корисних продуктів
+380 (98) 102-52-13
+380 (93) 262-88-08
+380 (98) 102-52-13
Кошик
НовинкаКурага Таджикская №5 200г, Таджикистан,  сухофрукты из абрикоса, сушеный абрикос

Курага Таджикская №5 200г, Таджикистан, сухофрукты из абрикоса, сушеный абрикос

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

68,20 ₴/упаковка

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (98) 102-52-13
Марина(понедельник-пятница)
  • +380 (93) 262-88-08
    Марина
  • +380 (98) 102-52-13
    Марина
Опис
Характеристики

Курага Таджикська №5 200г, Таджикистан,  сухофрукти із абрикоса, сушений абрикос

Акція: знижка на всі сухофрути в упаковці 200 г
 

У чому користь кураги?

Курага є різновидом традиційної сухофруктів і яскравим нагадуванням про східні солодощі, хоча сьогодні цей продукт активно застосовується в кулінарних рецептах всього світу. Отримують курагу шляхом сушіння плодів абрикоса, випаровуючи з них вологу, що не тільки не знижує їх поживну цінність, але й концентрує корисні речовини, даючи куразі багато переваг перед свіжими фруктами.

Завдяки своєму складу курага надає благотворний вплив на організм людини, а саме:

  • курага багата клітковиною обох відомих видів – розчинної і нерозчинної. Особливе значення для організму людини має клітковина, яка розчиняється до желеподібного речовини, здатного зв'язуватися з жирними кислотами і виводити їх з організму, тим самим знижуючи рівень холестерину;
  • курага є дуже хорошим джерелом заліза, що робить її незамінним продуктом у раціоні людей, які страждають анемією. Оскільки щоденне вживання в їжу кураги сприяє підняттю рівня гемоглобіну в крові, цей продукт особливо рекомендований жінкам з значними місячними;
  • наявність пектину і целюлози, дозволяє використовувати курагу як м'яке проносне;
  • споживання кураги перед їжею здатне стимулювати травлення, так як цей продукт містить луг, який нейтралізує дію кислот;
  • відвар з кураги з додаванням меду здатний зняти жар, він також є гарним засобом для втамування спраги;
  • відвар кураги корисний при лікуванні свербежу через сонячних опіків, екземи, корости;
  • для вагітних жінок курага стане відмінним замінником цукерок та інших малокорисних солодощів;
  • курага містить в три рази більше калію порівняно з бананами. Калій – це електроліт, покликаний регулювати баланс рідини в організмі, тим самим допомагаючи правильного функціонування м'язів і встановлення нормального серцебиття. Крім того, калій має велике значення для регулювання кров'яного тиску, тому курага дуже корисна людям, схильним до гіпертонії;
  • курага є джерелом бета-каротину або вітаміну А, який впливає на організм в якості антиоксиданту сприяючи підтримці здоров'я клітин і тканин. Як відомо, вітамін А відіграє ключову роль у збереженні нормального зору, в боротьбі з онкологічними захворюваннями, а також сприяє поліпшенню стану шкіри;
  • в абрикосах міститься велика кількість вітаміну К, який допомагає запобігти надмірні кровотечі і покращує згортання крові;
  • курага є висококалорійним продуктом, тому її рекомендують в їжу спортсменам і людям з підвищеним фізичним та розумовим навантаженням.

    Де застосовується курага?

    Курагу можна вживати окремо або в складі сирних десертів, додавати до млинців або в випічку, а також фруктові та овочеві салати. Добре поєднується з м'ясними стравами, особливо яловичиною птицой.

    Курагою доповнюють різноманітні каші і навіть використовують для приготування плову.

    Її додають у напої - морси, компоти та алкогольні настоянки.

    У будь-якому випадку курага стане родзинкою страви.

    Суміш кураги, чорносливу, волоських горіхів і меду – відмінний вітамінний засіб для підтримки імунітету.

    Як вживати курагу?

    Якщо раніше курага не входила в ваш щоденний раціон, то варто почати її вживання з 3 шт в день, поступово збільшуючи кількість до 150 грам. Дуже смачно вживати її з горіхами, цукатами та іншими сухофруктами.

    При виборі кураги зверніть увагу на її зовнішній вигляд. Правильно висушені плоди не мають яскравий жовтий колір, а коричневий. Може бути як твердої, так і м'якою, залежно від сорту.

    Зберігайте курагу в скляній тарі у холодному і темному місці.

     

     

     

    Склад: курага

    Країна походження: Таджикистан

    Харчова цінність: на 100г
    Білків - 5.2 м ( ∼ 20,8 кКал)
    , Жирів - 0.3 м ( ∼ 2,7 кКал)
    Вуглеводів - 51 р ( ∼ 204 кКал)
    Калорійність - 232 Ккал

Основні атрибути
Вага200 г
ВиробникБЕТ
Країна виробникТаджикистан
Тип продукціїСушені
КультураАбрикос
Інформація для замовлення
  • Ціна: 68,20 ₴/упаковка
Курага Таджикская №5 200г, Таджикистан,  сухофрукты из абрикоса, сушеный абрикосКурага Таджикская №5 200г, Таджикистан, сухофрукты из абрикоса, сушеный абрикос
Немає в наявності
68,20 ₴/упаковка
+380 (98) 102-52-13
Марина(понедельник-пятница)
  • +380 (93) 262-88-08
    Марина
  • +380 (98) 102-52-13
    Марина

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner