279 ₴/кг
269 ₴/кг
Показати оптові ціниУпаковка *зіп* 1кг.
Журавлина для людського організму в'ялена журавлина приносить масу користі, адже вона зберігає всі властивості свіжої ягоди. У ній міститься вітамін В1, В2, В5, В6, вітаміни С, Е, К. РР і холін. Бензойна кислота, яка міститься в плодах, дозволяє зберегти всі мінерали та вітаміни.
Це найсильніший антиоксидант, який захищає наші клітини від шкідливих радикалів та перешкоджає старінню.
Високий вміст вітаміну С та калію сприяє запобіганню простудним та інфекційним захворюванням.
Вітаміни С та РР, які входять до складу ягід, сприяють активній циркуляції крові, перешкоджають утворенню варикозу, тромбів та кристалічних бляшок.
Регулює згортання крові,
Позитивно впливає на стан шкіри, волосся та нігтів,
Підвищує розумову діяльність.
Корисно знати! Вживати в'ялену журавлину в необмеженій кількості не рекомендується. Тим більше, що для отримання лікувального ефекту цілком достатньо невеликих доз.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Канада |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Журавлина |
Вага | 1000 г |