
57,60 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Борошно соєве, ТМ "Сто пудів" 300г
Соєве борошно - це продукт подрібнення соєвих бобів (насіння сої, макухи та шроту) до порошкоподібної маси, що широко застосовується в кулінарії через свої корисні властивості. Особливо популярні продукти із сої у прихильників вегетаріанського харчування, як замінники м'ясної, рибної, молочної продукції.
Виготовлення
Виготовляється соєве борошно у промислових масштабах на жорнових млинах. Попередня підготовка насіння ведеться в цехах, що добре провітрюються, де відбувається сушіння соєвих бобів і відлущування верхньої оболонки шкірки. Більш тонкий помел здійснюється або самих бобів, або разом з макухою і шротом для збереження в кінцевому продукті всіх корисних вітамінів і мікроелементів.
склад
Говорячи про користь соєвого борошна, в першу чергу слід подивитися на її склад, що містить велику кількість рослинного білка, що легко засвоюється, харчових волокон і натрію. Крім цього, продукт містить:
вітаміни Е, PP, бета-каротин та провітамін А, вітаміни групи В (тіамін та рибофлавін);
мінеральних речовин: кальцій, фосфор, натрій, магній, калій, залізо.
Користь
Продукти із сої рекомендують хворим на цукровий діабет: допомагає очищати кров від «поганого» холестерину, знижує рівень цукру в крові.
Регулярне споживання продуктів із соєвого борошна допомагає налагодити ліпідний (жировий) обмін речовин, що призводить до плавного зниження підвищеної маси тіла.
Соєве борошно можна без побоювання включати до раціону людям, у яких зустрічається алергія на тваринний білок. Соя здатна повністю замінити тваринний білок і для вегетаріанців, які свідомо відмовляються від споживання м'яса птиці, риби та молочних продуктів.
Присутність в соєвому борошні антиоксидантів робить цей продукт корисним для профілактики раннього старіння організму, очищення крові від вільних радикалів і токсинів.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Україна |
| Вага | 0.3 кг |
| Культура | Соя |
| Упаковка | Пакет |
| Виробник | БЕТ |