118 ₴/упаковка
108 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Колись дуже популярна полба тепер знову відкриває перед нами багатства своєї поживної цінності. Спельтове борошно — це ідеальне борошно для випікання. Її можна використовувати окремо або в поєднанні з іншими різновидами борошна для випікання хліба, тістечок, печива, млинців, ліпешок і виготовлення локшини. Спельтове борошно виготовляється способом подрібнення цілого зерна спельти на жорстких млинів. Борошно з полби містить глютен, який легко засвоюється організмом людини.
У складі полбяного борошна містяться харчові рослинні волокна, вітаміни В1, В2, В6, В9, Н, PP, Е, макроелементи кальцію, магнію, калію, натрію, фосфору, заліза, кремнію, мікроелементів міді, цинку, селену, йоду та марганцю. У полбовому борошні вищий вміст заліза, протеїну та вітамінів групи B, ніж у пшеничному борошно.
Властивості
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Ґатунок | Цільнозернові |
Упаковка | Пакет |
Вага | 1 кг |
Культура | Спельта |