297 ₴/бут
287 ₴/бут
Показати оптові ціниСКЛАД
Сироп агави
КРАЇНА ВИРОБНИК
Німеччина
ЦІКАВІ ФАКТИ
Сироп агави Natur Gut отримують із соку кактусу агави. Батьківщина цієї екзотичної рослини (далекого родича алое) – сонячна Мексика. Для виробництва сиропу використовується, як правило, той самий сорт, що і для виготовлення текіли – блакитна агава.
Сироп агави складається на 76% з вуглеводів, у тому числі:
фруктоза - 85-95%
декстроза – 3-10%
сахароза – 1,5-3%
інулін – 3-5%
Інулін – органічна речовина з полісахаридів, яка активізує відновлення мікрофлори, стимулює роботу кишківника, знижує рівень холестерину. У сиропі агави міститься велика кількість амінокислот, необхідні синтези білка. Продукт має низький глікемічний індекс, тож повільніше засвоюється організмом. Він зміцнює імунітет, підходить людям, які страждають на цукровий діабет.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ 100 г
калорійність - 310 ккал
білки – 0 г
жири – 0,5 г
вуглеводи 76 г
З ЧИМ ПОЄДНУЄТЬСЯ
Сироп агави Natur Gut додають замість цукру або меду в каші, страви з вівсяних пластівців, фруктові коктейлі та інші напої. Його можна використовувати як смачний корисний топінг до млинців, панкейків, сирників та натурального йогурту. Продукт використовують як інгредієнт для приготування пирогів, цукерок, печива та іншої випічки.
Сироп агави набагато солодший за цукор, тому це дуже вигідний продукт: для того, щоб підсолодити страву або напій достатньо кількох крапель цього нектару.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
Склад | сироп агави |
Вага | 250 |
Форма випуску | Рідина |