197 ₴/кг
187 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Ця сіль насичена сполуками заліза, має червоно-бурий колір, чітко окреслений смак, а також запах сірководню.
Чорну сіль із вмістом різних мінералів подають в елітних ресторанах Нью-Йорка.
Чорна сіль широко використовується в кухні Південної Азії як приправа чату. Також вона є головним інгредієнтом у популярній приправі чат-масала — індійська суміш спецій, смак якої залежить від чорної солі з її характерним сернистим «ячним» ароматом. Цю сіль додають у фруктові салати, у підсмажені горіхи й багато інших закусок.
Чорна сіль цінується в вегетаріанській кухні. Наприклад, нею приправлені тофу, щоб імітувати яєчний салат.
Чорна сіль успішно застосовується, як замінник кухонної солі. Кладеться абсолютно в усі страви, куди кладеться звичайна сіль.
Чорна сіль у звичайних дозах не викликає утримання в організмі води, як це роблять інші типи солі.
Завдяки багатому природному складу чорна сіль на смак менш солона та корисніша. За властивостями вона подібна до соєвого соусу — багата на речовини, які діють в організмі подібно до ферментів, покращують травлення.
Основні | |
---|---|
Вага | 1 кг |
Країна виробник | Індія |
Упаковка | Пакет |