28 ₴/упаковка
23 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Цибуля порей - (лат. Ālliumpōrrum)—дворічна трав'яниста рослина, вид роду Цибуля (Allium) підродини Цибульні (Alliaceae).
Цибуля-порей– пряний овоч, відрізняється підвищеним вмістом таких корисних речовин, як солі кальцію, калію, сірки, заліза, магнію і фосфору. Крім цього рослина багата ефірними маслами, вітамінами (тіамін, каротин, рибофлавін) і рослинним білком.
Цибуля порей поступається лише часнику і репчатому луку. У їжу вживають потовщені підстави листя, що утворюють несправжнє стебло товстий. Зелена частина цибулі порей корисна і смачна. Використовується для приготування супів, пюре з порею, різних сирних салатів, соусів, подається до м'яса, вживається для виготовлення різних паст і т. п. Деякі гурмани високо цінують порей, приготований, як спаржа – смажений в олії з сухарями.
Використовують для приготування салатів, соусів, в консервній і харчоконцентратної промисловості.
Калорійність— 33,0 кКална 100г продукту: білки — 2,0 г; жири — 0г; вуглеводи — 8,0 р.
Розмір: 5-10мм
Колір: зелений
Смак: слабо гострий
Запах: інтенсивний солодкуватий
Категорії якості: перший сорт
Країна походження: Китай
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Упаковка | |
Вага | 30 г |
Основні | |
Тип спецій | Цибуля зелена |
Упаковка | Дой-пак |
Склад | цибуля порей сушена |