357 ₴/кг
337 ₴/кг
Показати оптові ціниАкція: знижка на всі сухофрукти в упаковці 1кг
У чому користь темних родзинок?
Ізюм темний із хвостиком, Узбекистан - один з найпоширеніших і корисних видів сухофруктів. Родзинки узбецький чорний зроблений з сортів винограду, зібраних в Середній Азії, має синюватий наліт, тому його часто називають не темним або чорним, а синім родзинками.
Узбецький чорний родзинки має терпко-солодким смаком, насиченим ароматом, не має кісточок. Зберігати родзинки слід у склі або папері, при кімнатній температурі і середньої вологості до шести місяців.
Ізюм містить всі необхідні вітаміни для організму людини: А, вітаміни групи B, H, РР, Е, К, С.
У ньому є мікроелементи: залізо, мідь, магній, мідь, селен, калій, кальцій, хлор, натрій. Тому родзинки варто вживати людям з авітамінозом, слабкістю, головними болями, серцево-судинними захворюваннями. Ізюм є навіть корисніше, ніж свіжий виноград.
Підвищує рівень гемоглобіну.
Позитивно впливає на дихальну систему, використовується в лікуванні бронхітів.
Володіє антиоксидантними властивостями. Аргінін у складі родзинок допомагає швидше відновлюватися після фізичних навантажень.
Люди, які вживають родзинки краще відновлюються після стресу, нервового напруження, менш схильні до депресій і нервових розладів та безсоння. Зміцнюють кістки завдяки високому вмісту кальцію.
Особливо корисний родзинки для дітей, адже він покращує діяльність мозку і підвищує апетит у малюків.
Ароматний, солодкий, м'ясистий родзинки тіньової сушки дозріває і сушиться в Узбекистані, де вперше був винайдений цей спосіб отримання родзинок.Тіньова сушка дозволяє зберегти всі корисні мікроелементи в складі родзинок.
Узбекистанський родзинки відрізняється гарним смаком і ретельним вибором винограду, який будуть сушити.
Родзинки повинен бути сухим, добре пахнути і мати солодкий смак без гіркоти.
У чому застосовується ізюм темний?
Родзинки - популярний компонент у випічці: торти, кекси, булочки, пироги, хліб, морозиво, сирні десерти.
Смачно поєднується з кашами, фруктовими та овочевими салатами, а також з пловом.
Родзинки додають в різні настоянки, компоти і як інгредієнт до квасу, морсу.
Його універсальність в кулінарії дозволяє експериментувати з поєднаннями і відкривати нові оригінальні страви з родзинками.
Як вживати родзинки темні?
Родзинки можна їсти у сухому вигляді або попередньо замочити їх у воді, щоб вони були більш м'якими. Такий продукт вже можна додавати до сиру, випічки та інших десертів. Споживати родзинки можна як окремий перекус або в суміші з горіхами. Такі смаколики - корисний замінник будь-яких цукерок і шкідливих солодощів. Вживати родзинки краще не більше 50 гр на добу.
Склад: Родзинки
Країна походження: Узбекистан
Харчова цінність: на 100г
Білків - 0.44 м
Жирів - 0.09 г
Вуглеводів - 9.9 м
Калорійність - 280 Ккал
Умови зберігання: пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Рекомендований термін придатності: 12 міс.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Виноград |
Вага | 1000 г |