29,90 ₴/упаковка
24,90 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Смак - гіркуватий, злегка гострий. Насіння чорної гірчиці має помірний аромат. Сива гірчиця підходить до них за властивостями. Насіння білої гірчиці майже не мають специфічного гірчичного запаху, але смак у них різкий і грубий.
Національні кухні: Повсюду
Класичні страви: Види гірчиці у якості приправи: американська — до хот-догам і бургерів; німецька — до ковбаси; дієнська — до біфштексам і тушеного м’яса; бордонська (французька) — до холодного м’яса. Класичне додавання в розоли і маринади.
Поєднання з прянощами: Зіра, коріандр, куркума, кориця, часник, хрун, естригон та багато інших прянощів
У смех: індійська гірчиця на всій території Індії застосовують у виготовленні порошку-карарі або топленої олії з прянощами - багхар і тадка. Приправу гірчиці використовують для виготовлення майонез, сирих та інших соусів.
Використання: Цільні горошини використовуються у консервуванні та маринуванні, щоб надати гостроти різним гарнірам і супам. Молоті зерна використовують як сухі приправи або соуси (горчиця). Листя і квіти гірчиці йдуть у розлогі сири. Оливкова олія є складником багатьох страв і ліків.
Призначення: М’ясо, кура, риба, овочі, боби, гриби, супи і бульйони, гарніри, соуси, заготовки
Вказує сприятливий вплив на:
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Дой-пак |
Склад | насіння гірчиці |
Тип спецій | Гірчиця |