329 ₴/кг
229 ₴/кг
Показати оптові ціниМає легкий солодкуватий смак із легким відтінком гіркоти. Смак мельної паприки може бути пекучим або не мати пекучості, але її запах має бути приємним ароматним. Мелена паприка не має мати жодних негативних присмаків і запахів, зокрема, затхлості та прогорклості.
Національні кухні:
угорська, іспанська, турецька, мексиканська, німецька.
Класичні страви:
гуляш, перкельт, соус чилі, паприкаш, рибний суп «халаслі», фаршировані яйця, будь-яка м'ясна страва в мексиканській м'ясній білизні.
Поєднання з прянощами:
часник, коріандр, базилік, лавровий лист, мускатний горіх, гострі сорти перцю чилі
Не поєднується з прянощами:
зелень кінзи, цибуля ріпчаста
Використання:
Використовується в сушеному меленому вигляді, а також у формі шматочків або пластівців. Шматочки висушеного солодкого болгарського перцю — червоного або зеленого кольорів — мають аромат і смак свіжого. Паприка пластівцями робить страви привабливими та надають їм тонкого приємного аромату.
Застосування:
м'ясо, риба, морепродукти, яйце, овочі, молочні продукти (ІКОНКИ)
Сприятливий вплив на:
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Склад | червона паприка сушена різана |
Тип спецій | Паприка |