402,20 ₴/кг
392,20 ₴/кг
Показати оптові ціниВолодіє легким солодкуватим смаком з легким відтінком гіркоти. Смак меленої паприки може бути пекучим або не мати пекучості, але її запах повинен бути приємно ароматним. Мелена паприка не повинна мати ніяких негативних присмаків і запахів, зокрема, затхлості і згірклості.
Національні кухні:
угорська, іспанська, турецька, мексиканська, німецька.
Класичні страви:
гуляш, перкельт, соус чилі, папрікаш, рибний суп «халасле», фаршировані яйця, будь мексиканське м'ясне блюдо.
Поєднання з прянощами:
часник, коріандр, базилік, лавровий лист, мускатний горіх, гострі сорти перцю чилі
Не поєднується з прянощами:
зелень кінзи, цибулю ріпчасту
Використання:
Використовується в сушеному молотом вигляді, а також у вигляді шматочків або пластівців. Шматочки висушеної солодкого болгарського перцю – червоного або зеленого кольорів – володіють ароматом і смаком свіжого. Паприка пластівцями робить страви привабливими і надають їм тонкий приємний аромат.
Застосування:
м'ясо, риба, морепродукти, яйця, овочі, молочні продукти (ІКОНКИ)
Сприятливий вплив на:
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип спецій | Паприка |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 1000 г |
Склад | паприка копчена |