202 ₴/кг
192 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Свіжі та сухе листя петрушки використовують для приготування соусів, їх додають як приправу до всіляких овочевих салатів, страв із картоплі та яєць. Її застосовують і у формі гарніру — для прикрашання картоплі, салатів, супів. Корінь додається під час приготування відварної риби, тушкування м'яса великими шматками.
Свіжа дрібно нарізана зелень петрушки здатна прикрасити будь-яку страву, до того ж вона покращує засвоюваність і вітамінізує страви.
У світовій кулінарії:
Китайці свіжий або сушений корінь петрушки дрібно нарізають, обсмажують у олії і додають у супи та страви з овочів.
Лікарські властивості:
Завдяки високому та збалансованому вмісту калію й кальцію її рекомендується вживати у разі хвороб серцево-судинної системи, у разі порушень сечовиділення, у разі цукрового діабету. Петрушка добре освіжає подих. Листя петрушки докладається до хворих місць як знеболювальний і протизапальний засіб. Широко використовується петрушка в косметології. Стимулює ріст волосся.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Єгипет |
Упаковка | Дой-пак |
Склад | петрушка сушена |
Тип спецій | Петрушка |
Ціна за 1 кг | 90 |