Кошик
4395 відгуків
Ми працюємо!

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки згідно з її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено в найближчий робочий день.

Магазин корисних продуктів
+380 (98) 102-52-13
+380 (93) 262-88-08
+380 (98) 102-52-13
Кошик
Грузинські спеції до шашлику, 1кг -30%

Грузинські спеції до шашлику, 1кг

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

333 ₴/кг

233 ₴/кг

Показати оптові ціни
+380 (98) 102-52-13
Марина(понедельник-пятница)
  • +380 (93) 262-88-08
    Марина
  • +380 (98) 102-52-13
    Марина
Опис
Характеристики

Склад: паприка, Кориандр, солодкий перець, кумін, базиліка

Особливості:

Приправа для шашлика ідеально підходить для приготування будь-якого м'яса на грилі, Допоможіть вам швидко і просто зробити м’ясо більш апетитним і придасть більшої гідності вашій страві.

Вибір м’яса для шашлика — це справжнє мистецтво, яке вимагає певного досвіду. Але є універсальні секрети, які підуть усім.

Свина. Ідеальне м'ясо для шашликів. Вона м'яка, жирна, готується швидко, маринувати можна не так довго (від двох годин), а шашлик виходить досить соковитим. Мінус свинини в її жирності. М'ясо слід вибирати ніжно-розового кольору, з невеликою кількістю жирової прошарки, краще ошийок. Свиною шашлик дуже калорійний, з високим вмістом жиру, тому він вимагає особливого соусу. До свинини підійде кислий ягідний соус середньої гостроти.

БаранінаКласичний шашлик готується саме з цього м'яса. Його якість визначається так само, як свинина: чим свіжа, тим світліша. Жир у молодого барашка тоненький, білого кольору. У старого - жовтий. М’ясо молодого баранину трохи пахне молоком. У старі часи характерний сильний запах. Слід також звернути увагу на кістки. Чим тонші вони, тим м'ясо молодше. Найсмачніші шашлики виходять з баріння корейки. Специфічний бараний запах можна відбити, опустивши м'ясо на годину в молоко, а потім змазавши його толченим часником

Гів’ядинаДля шашлика більше підійде телятина. Її м'ясо світло-розове, з тоновими волокнами і не має жирової прошарки. Маринувати її треба довше, ніж свинину. Найкраще для шашлика підходить вирізка.

Птах. Найчастіше це м'ясо курки. Пташине м'ясо трохи довше, ніж будь-яке м'ясо 3-4 години. До курячого шашлику краще подавати біле сухе вино, охолоджуючи його до 10 -14 °С. Курячий шашлик готується легко, саме його рекомендується готувати початківцям.

Рекомендации:

Додавати приправу для шашлика треба при маринуванні м'яса з розрахунку - 15-20 г приправи на 1 кілограм м'яса.

Основні
Вага1 г
Країна виробникГрузія
УпаковкаДой-пак
Тип спеційПриправа до шашлику
Інформація для замовлення
  • Ціна: 233 ₴/кг
Грузинські спеції до шашлику, 1кгГрузинські спеції до шашлику, 1кг
Готово до відправки
333 ₴/кг233 ₴/кг
+380 (98) 102-52-13
Марина(понедельник-пятница)
  • +380 (93) 262-88-08
    Марина
  • +380 (98) 102-52-13
    Марина

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner