333 ₴/кг
233 ₴/кг
Показати оптові ціниСклад: паприка, Кориандр, солодкий перець, кумін, базиліка
Приправа для шашлика ідеально підходить для приготування будь-якого м'яса на грилі, Допоможіть вам швидко і просто зробити м’ясо більш апетитним і придасть більшої гідності вашій страві.
Вибір м’яса для шашлика — це справжнє мистецтво, яке вимагає певного досвіду. Але є універсальні секрети, які підуть усім.
Свина. Ідеальне м'ясо для шашликів. Вона м'яка, жирна, готується швидко, маринувати можна не так довго (від двох годин), а шашлик виходить досить соковитим. Мінус свинини в її жирності. М'ясо слід вибирати ніжно-розового кольору, з невеликою кількістю жирової прошарки, краще ошийок. Свиною шашлик дуже калорійний, з високим вмістом жиру, тому він вимагає особливого соусу. До свинини підійде кислий ягідний соус середньої гостроти.
БаранінаКласичний шашлик готується саме з цього м'яса. Його якість визначається так само, як свинина: чим свіжа, тим світліша. Жир у молодого барашка тоненький, білого кольору. У старого - жовтий. М’ясо молодого баранину трохи пахне молоком. У старі часи характерний сильний запах. Слід також звернути увагу на кістки. Чим тонші вони, тим м'ясо молодше. Найсмачніші шашлики виходять з баріння корейки. Специфічний бараний запах можна відбити, опустивши м'ясо на годину в молоко, а потім змазавши його толченим часником
Гів’ядинаДля шашлика більше підійде телятина. Її м'ясо світло-розове, з тоновими волокнами і не має жирової прошарки. Маринувати її треба довше, ніж свинину. Найкраще для шашлика підходить вирізка.
Птах. Найчастіше це м'ясо курки. Пташине м'ясо трохи довше, ніж будь-яке м'ясо 3-4 години. До курячого шашлику краще подавати біле сухе вино, охолоджуючи його до 10 -14 °С. Курячий шашлик готується легко, саме його рекомендується готувати початківцям.
Додавати приправу для шашлика треба при маринуванні м'яса з розрахунку - 15-20 г приправи на 1 кілограм м'яса.
Основні | |
---|---|
Вага | 1 г |
Країна виробник | Грузія |
Упаковка | Дой-пак |
Тип спецій | Приправа до шашлику |