674 ₴/кг
574 ₴/кг
Показати оптові ціниУ чому користь ягід Годжі?
Ягоди годжі - це плоди вічно зелених чагарників, які ростуть в субтропіках, тропіках на території Тибету, Китаю, Монголії.
За смаком вони солодкі з приємною кислинкою. Цей продукт найчастіше можна побачити на прилавках у вигляді сухофруктів.
Вони містять велику кількість вітамінів і мікроелементів - А, С, Е, залізо, мідь, фосфор, цинк, антиоксиданти і клітковину. Вони допомагають підтримувати здоровими всі системи організму.
Вуглеводи і клітковина регулюють рівень цукру в крові і нормалізують тиск.
Мають имунностимулирующие показники, а значить будуть корисні людям зі слабким імунітетом і тим, хто має хронічні захворювання.
Годжі відомі сьогодні як суперфуд. У них міститься багато клітковини і мінімум жирів. Тому, якщо ви ведете здоровий спосіб життя і слідкуйте за вагою - включіть в раціон цей корисний продукт.
Ягоди регулюють гормональний фон у чоловіків і жінок.
Позитивно впливають на нервову систему, покращують настрій, підвищують стійкість до стресів, знімають нервову напругу, покращує концентрацію уваги і загалом емоційний стан.
Де застосовуються ягоди Годжі?
Більшість супермаркетів продають сушені ягоди годжі в розфасовці і на вагу. Іноді ягоди можна знайти навіть у свіжому вигляді. Можна їсти дерезу вприкуску, змішати з пластівцями або йогуртом для корисного сніданку. Ви також можете додати їх в свою суміш горіхів і сухофруктів, для ситного і корисного перекусу, або використовувати як заміну солодощів.
Годжі рослина кустарне і його плоди цілком підходять як спеція для м'ясних страв. Особливо якщо вам вдалося знайти свіжі стиглі ягоди, які сповнені кисло-солодкого соку. Виберіть для запікання нежирну свинину або індичку, щоб додати пікантну солодкість до настільки ситних страв. Крім того, у них дуже високий вміст вітаміну С, що допоможе вашому організму засвоювати залізо з м'ясних страв.
У день досить з'їдати одну або дві порції фруктів, це рівносильно приблизно 30-60 грам ягід.
Як вживати ягоди годжі?
Ягоди можна додавати практично скрізь. Наприклад, на сніданок каші, йогурт, млинці, до чаю.
Перед вживанням їх можна залити теплою водою, щоб сухофрукт став м'яким.
Можна вживати у вигляді перекусу з горіхами і сухофруктами.
Склад: ягоди годжі
Країна походження: Китай
Харчова цінність: на 100г
Білків - 14.2 г
Жирів - 0.3 г
Вуглеводів - 64 г
Калорійність - 349 Ккал
Умови зберігання: пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Рекомендований термін придатності: 6 міс.