115 ₴/кг
105 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Сочевиця зелена.
Зелена сочевиця – це насіння однорічної рослини, що відноситься до сімейства бобових. Сочевиця – це багата на білок спеція, яка може навіть замінювати м'ясо, тому особливо цінується вегетаріанцями та сироїдами. У зеленої сочевиці легкий пікантний запах. Зовнішно сочевиця схожа на горох, у неї зелений колір і кругла форма. За розмірами сочевиця трохи більша за середні горошини. За смаком сочевиця схожа на бобові культури, в ній можна відчути солодкуваті нотки.
Сочевиця – це однорічна рослина, яка невибаглива у догляді та легко виростає навіть у несприятливих умовах. Після проростання сочевиця цвіте, а потім утворює зав'язі, які дають плоди сочевиці. Залежно від сорту сочевиці змінюється колір плодів. Після дозрівання плоди сочевиці збирають. Зелена сочевиця проступає у продаж у сухому чи законсервованому вигляді.
Зелена сочевиця використовується у кулінарії. Її застосовують для приготування каші, супів, гарячих страв. Її додають у готові страви та салати для прикраси. Вона набагато ароматніша за інші сорти, її краще поєднувати з оливковою або іншою олією. Зелена сочевиця добре поєднується також з оцтом, зеленню та гірчицею. У зеленої сочевиці м'яка шкірка, тому її можна додавати у випічку, запіканки овочеве рагу. З борошна зеленої сочевиці виходять смачні пироги. Зелена сочевиця готується досить довго, особливо в порівнянні з іншими сортами сочевиці. Щоб сочевиця зберегла свої смакові якості, не можна солити її під час приготування, а також дати насінням настоятися у воді протягом двох годин перед тим, як впливати на високу.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Упаковка | Пакет |
Вага | 1 кг |