413 ₴/кг
313 ₴/кг
Показати оптові ціниУпаковка *зіп* 1кг.
Варто відзначити корисні властивості натуральних цукатів з дині, які полягають у вмісті в плодах рослини тривалентного заліза, каротину та аскорбінової кислоти. Рідкісна форма тривалентного заліза характеризується дуже високою засвоюваністю в організмі людини.
Диня, також і виготовлені з неї цукати, багата органічними кислотами - лимонної, фолієвої, яблучної та бурштинової, які навіть після термічної обробки сировини зберігаються в кінцевому продукті. Дані види кислот позитивно впливають на організм людини: сприяють зміцненню імунної системи та надають тонізуючу дію на інші системи.
Цукати з дині можуть виступати як чудова, ситна самостійна солодка страва, яку добре подавати до кави або чаю. Крім того, ці цукати можна використовувати як прикрасу або один з компонентів в інших десертах.
Динні цукати дуже легко приготувати в домашніх умовах, для цієї страви знадобляться лише три продукти: цукор, вода і, звичайно ж, диня. На першому етапі очищається диня і ріжеться на дрібні шматки будь-якої форми, що вам сподобалася. Потім диню відварюють у цукровому сиропі високої концентрації і отримані цукати добре висушують.
Цукати з дині хоч і є солодкою стравою, але мають не дуже високу калорійність, яка становить приблизно 319 ккал на 100 грамів продукту.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Таїланд |
Тип продукції | Цукати |
Культура | Диня |
Вага | 1000 г |