312 ₴/кг
212 ₴/кг
Показати оптові ціниИзюм — один із найпоширеніших і найкорисніших видів сухофруктів. Родзинки вузбекський чорний виготовлені із сортів винограду, зібраних у Середньій Азії, мають синеватий наліт, тому його часто називають не темним або чорним, а синім родзинком. Узбекський чорний родзинки має терпкий смак, насичений аромат, не має кісточок. Зберігати родзинки треба у склі або папері, за кімнатної температури та середньої вологості до шести місяців.
Калорійність узбеського чорного родзинок становить 291 ккал на 100 грамів продукту.
У складі продукту: сушений виноград темних сортів, Е220 як консервант. Родзинки рекомендують вживати у разі нервових розладів, виснаження організму, у разі браку заліза та зниженого рівня гемоглобіну крові (calorizator). У разі регулярного вживання родзинок нормалізується діяльність шлунково-кишкового тракту.
Надмірне вживання продукту може призвести до набору зайвих кілограмів, висока солодкість родзинок ставить його в низку небажаних продуктів для харчування діабетиків. Чорний родзинки може спровокувати появу алергічних реакцій і неприємних відчуттів у шлунку.
Перед вживанням родзинок потрібно промити його в прохолодній воді. Чорний вузбекський родзинки вживають як ласощі та перекус, додають у десерти, компоти, страви з сирні, начинки для млинців, тісто для здобної випічки та інші страви.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Виноград |
Вага | 1000 г |