270 ₴/кг
170 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Акція: знижка до 50% на всі сухофрукти в упаковці 1кг
ttps://images.ua.prom.st/3229521318_w640_h2048_screenshot_954.png?fresh=1&PIMAGE_ID=3229521318">
У чому користь родзинок?
Цей ізюм відомий не тільки своїм смаком, але і тим, що в ньому зберігається до 95% корисних властивостей свіжого винограду, залишається 70% вітамінів і 94% мінералів. Тому купити родзинки лікарі рекомендують практично всім, хто хоче мати міцне здоров'я.
Ізюм містить всі необхідні вітаміни для організму людини: А, вітаміни групи B, H, РР, Е, К, С.
У ньому є мікроелементи: залізо, мідь, магній, мідь, селен, калій, кальцій, хлор, натрій. Тому родзинки варто вживати людям з авітамінозом, слабкістю, головними болями, серцево-судинними захворюваннями. Ізюм є навіть корисніше, ніж свіжий виноград.
Підвищує рівень гемоглобіну.
Позитивно впливає на дихальну систему, використовується в лікуванні бронхітів.
Володіє антиоксидантними властивостями. Аргінін у складі родзинок допомагає швидше відновлюватися після фізичних навантажень.
Люди, які вживають родзинки краще відновлюються після стресу, нервового напруження, менш схильні до депресій і нервових розладів та безсоння. Зміцнюють кістки завдяки високому вмісту кальцію.
Особливо корисний родзинки для дітей, адже він покращує діяльність мозку і підвищує апетит у малюків.
Де застосовуються родзинки?
Родзинки - популярний компонент у випічці: торти, кекси, булочки, пироги, хліб, морозиво, сирні десерти.
Смачно поєднується з кашами, фруктовими та овочевими салатами, а також з пловом.
Родзинки додають в різні настоянки, компоти і як інгредієнт до квасу, морсу.
Його універсальність в кулінарії дозволяє експериментувати з поєднаннями і відкривати нові оригінальні страви з родзинками.
Користь і шкода родзинок для організму людини
Як вживати родзинки світлі?
Родзинки можна їсти у сухому вигляді або попередньо замочити їх у воді, щоб вони були більш м'якими. Такий продукт вже можна додавати до сиру, випічки та інших десертів.
Вживати родзинки можна як окремий перекус або в суміші з горіхами. Такі смаколики - корисний замінник будь-яких цукерок і шкідливих солодощів. Вживати родзинки краще не більше 50 гр на добу.
Склад: Родзинки
Країна походження: Іран
Харчова цінність: на 100г
Білків - 2.3 г
Жирів - 0.5 г
Вуглеводів - 71.2 р
Калорійність - 281 Ккал
Умови зберігання: пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Рекомендований термін придатності: 12 міс.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Іран |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Виноград |
Вага | 1000 г |