714 ₴/кг
614 ₴/кг
Показати оптові ціниФундук смажений очищений 1кг
У чому користь фундука?
• Фундук — один із найпопулярніших горіхів, який сьогодні використовують у Європі, Азії та Північній Америці. Завдяки своїм корисним властивостям фундук є в щоденному раціоні та дорослих і дітей.
• Горіх багатий на поліненасичені жирні кислоти, харчові волокна, які забезпечують правильне травлення. У ньому міститься цілий комплекс вітамінів і мінералів: В1, В2, В3, В4, В5, В6, В9, Е, А, а також кальцій, магній, залізо, фосфор, мідь цинк, селен, йод.
• Склад фундука схожий за складом на білок яйця. У ньому міститься 18 життєво важливих амінокислот. Тому вегетаріанці можуть додати цей продукт до раціону харчування.
• Фолієва кислота в складі горіха допомагає підтримувати шкіру, волосся й нігті в здоровому стані.
• Регулярне вживання фундука допоможе у разі проблем із нервовою системою.
• Фундук зміцнює імунітет і застосовується в лікуванні анемії.
Як вживати?
Фундук можна вживати щодня. Добова норма 50 г.
Протипоказань майже немає, крім як захворювання печінки, алергія та цукровий діабет.
Де застосовується?
Запікають із фруктами: яблуками, грушами, бананами. Цей горіх доповнить будь-яку солодку їжу та зробить її неймовірно смачною.
Склад: фундук
Країна походження: Грузія
Харчова цінність: на 100г
Білків - 16.1 г
Жирів — 66.9 г
Вуглеводів - 9.9 г
Калорійність — 704 ккал
Умови зберігання: Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Рекомендований термін придатності 12 міс.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Грузія |
Тип | Фундук |
Фасовка | Пакет |
Вага | 1 г |