137 ₴/упаковка
37 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Чорний перець – найбільш уживана пряність, яка пекучим смаком.
У перці міститься в три рази більше вітаміну С, ніж в апельсині. Він також багатий кальцієм, залізом, фосфором, каротин і вітаміни групи В. Крім того, перець здатний підсилювати дію інших лікарських рослин.
Перець уживається для супів, підлив, соусів, овочевих салатів, маринадів, при приготуванні всіх видів м'яса, включаючи дичину, савойської капусти, квасолі, гороху, сочевиці, квашеної капусти, гуляшу, яєць, сирів, томатів, риби, консервованих овочів і для великої кількості інших страв, які готуються в нашій кухні. Без чорного перцю не обходиться домашній забій свині, виготовлення ковбас і цілий ряд виробів з м'яса.
Лікарські властивості:
Чорний перець збуджує апетит і покращує травлення. Корисний чорний перець при гастриті зі зниженою секрецією шлунка, але тільки поза стадії загострення.
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Країна виробник | В'єтнам |
Упаковка | Дой-пак |
Склад | перець чорний мелений |
Тип спецій | Перець чорний |