Кошик
4082 відгуків
Ми працюємо!

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки згідно з її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено в найближчий робочий день.

Магазин корисних продуктів
+380 (98) 102-52-13
+380 (93) 262-88-08
+380 (98) 102-52-13
Кошик
Куркума мелена, 100 г -16%
влево
  • Куркума мелена, 100 г, фото 3
  • Куркума мелена, 100 г, фото 4
вправо

Куркума мелена, 100 г

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

32 ₴/упаковка

27 ₴/упаковка

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (98) 102-52-13
Марина(понедельник-пятница)
  • +380 (93) 262-88-08
    Марина
  • +380 (98) 102-52-13
    Марина
Опис
Характеристики

Вкус и аромат

Куркума має слабо-пекучий, злегка гіркуватий смак, що схожий на імбир, але її аромат тонок, своєрідний — надзвичайно приємний, іноді ледь відчутний.

Застосування в кулінарії

Куркума вноситься в їжу в надзвичайно малих кількостях: звичайна в таких випадках рекомендація «на кінчику ножа» годиться для 1 кілограма рису. Куркума — чудова приправа до омлетів, яєць вкруту, світлих соусів, супів та овочевих салатів. Добре поєднується з курячим бульйоном і стравами з птиці. Крім того, її використовують у кондитерському виробництві й головно як харчовий барвник для фарбування лікерів, маринадів, олії та сирів, а також під час виробництва гірчиці. Крім гарного забарвлення, куркума надає харчовому продукту свіжості та робить його стійкішим під час тривалого зберігання.

У світовій кулінарії:

Куркума є неодмінним компонентом усіх пряних сумішей, особливо індійських «карі» та середньоазійських сумішей для плову. Без підливки з куркумою немислимо жодне рисове блюдо в країнах Індійського океану. У Середньій Азії й Азербайджані куркума слугує незмінною приправою до плавів. Такі плоскі, як «той палові» (святний), «янгілік палів» (зобілі), «зарчування палів» (куркумовий), «майз палів» (плів по-бухарськи), взагалі неможливо приготувати без куркуми.
Найбільший застосування в Європі куркума знаходить в Англії, де її традиційно додають до всіх м'ясних і яєчних страв і до соусів.

Застосування в медицині

Народна медицина:

Добавка куркуми до їжі сприяє виробленню жовчі та шлункового соку, є засобом, що підвищує апетит. У народній медицині куркуму застосовували у разі захворювань печінки та жовчного міхура, нирок, а також як шлунковий засіб, що покращує травлення й підвищує апетит.
Вона регулює рівень холестерину в крові. Її п'ють на ніч із гарячим молоком, олією, какао та медом. Для зміцнення волосся її втирають у голову разом із сандаловою олією, під час шкірних захворювань, порізів і саденах використовують як присипку.

Основні
Країна виробникІндія
Тип спеційКуркума
УпаковкаДой-пак
Вага100 г
Складмелена куркума
Інформація для замовлення
  • Ціна: 27 ₴/упаковка
Куркума мелена, 100 гКуркума мелена, 100 г
Готово до відправки
32 ₴/упаковка27 ₴/упаковка
+380 (98) 102-52-13
Марина(понедельник-пятница)
  • +380 (93) 262-88-08
    Марина
  • +380 (98) 102-52-13
    Марина

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner