39 ₴/упаковка
34 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Ніжний, солодкуватий, злегка пекучий, зігрівальний, у деяких сортів — злегка терпкий.
Вживається головним чином у кондитерських виробах (печиво, кекси, кулічі, пряники, фруктові пироги) і взагалі в солодких стравах (пудинги, солодкі плови, компоти, варення, муси, желе, киселі, сирні пасти). Особливо добре поєднується кориця з тими стравами, до складу яких входять яблука. Часто використовується в фруктових, грибних і м'ясних маринадах. Незамінна для глінтвейну та пуншу. Добре поєднується з бараниною, рисом, шинкою, гусинним фаршем.
У світовій кулінарії:
У східній і середньоазійській кухні кориця вживається під час приготування холодних і гарячих страв із свійської птиці (індичка, курка) та других страв із баранини (смаженої, тушконої), а в Китаї та Кореї — під час приготування смаженої свинини. Кориця покращує, облагороджує смак жирного м'яса. Корицю можна побачити в харчо, чіхартмі та найрізноманітніших пловах. У сучасній західноєвропейській кухні корицю можна побачити в модних фруктових салатах і навіть у деяких овочевих. Вона добре поєднується зі шпинатом, морквою, червоною капустою та молочною кукурудзою, а також зі стравами з яблук, айви та груш.
Кориця та мед — дуже корисне поєднання
Щоденне вживання на сніданок кориці з медом покращує дихальні функції та зміцнює серце, знижуючи у такий спосіб ризик інфаркту.
Недавні дослідження показали, що вміст цукру в меді набагато корисніший, ніж шкідливий для підтримки сил, а мед разом із корицею рекомендують вживати в другій половині дня, щоб підтримати нормальну працездатність.
Пристрасні артритом можуть щодня вранці та ввечері вживати 1 чашку теплої води з 2 год ложками меду й 1 год ложкою кориці. Регулярне приймання виліковує навіть хронічний артрит.
2 ст. л. меду та 3 ч. л. кориці, розведені у 400 мл (2 склянки) теплої води, зменшують рівень холестерину в крові на 10% упродовж 2 годин. У разі щоденного використання рівень холестерину приходить у норму.
Щоденне вживання меду та кориці зміцнює захисні функції організму, підвищуючи імунітет.
Під час випадання волосся можна змащувати корені волосся пастою із суміші розігрітої оливкової олії, 1 ст. ложки меду, 1 год. ложки кориці перед миттям голови на 15 хв.
Суміш із 2 ст. л. меду та пари щіпок кориці з'їдена перед їдою знижує кислотність і допомагає перетравлювати найважчу їжу.
Чай із медом і корицею зберігає шкіру молодою і свіжою, сповільнюючи процеси її старіння.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Тип спецій | Кориця |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 100 г |
Склад | кориця мелена |