Кошик
4104 відгуків
Ми працюємо!

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки згідно з її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено в найближчий робочий день.

Магазин корисних продуктів
+380 (98) 102-52-13
+380 (93) 262-88-08
+380 (98) 102-52-13
Кошик
Грузинські спеції для шашлику, 90 г -13%
влево
  • Грузинські спеції для шашлику, 90 г, фото 3
  • Грузинські спеції для шашлику, 90 г, фото 4
вправо

Грузинські спеції для шашлику, 90 г

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

39,80 ₴/упаковка

34,80 ₴/упаковка

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (98) 102-52-13
Марина(понедельник-пятница)
  • +380 (93) 262-88-08
    Марина
  • +380 (98) 102-52-13
    Марина
Опис
Характеристики

Склад: паприка, коріандр, солодкий перець, кумін, базилік

Особливості:

Приправа для шашлику ідеально підходить для приготування будь-якого м'яса на грилі, допоможе Вам швидко та просто зробити м'ясо ще апетитнішим і додасть додаткової переваги Вашій страві.

Вибір м'яса для шашлику — ціле мистецтво, що потребує певного досвіду. Однак є універсальні секрети, які підійдуть усім.

Свинина. Ідеальне м'ясо для шашликів. Вона м'яка, жирна, готується швидко, маринувати можна не так довго (від 2 годин), шашлик виходить досить соковитим. Мінус свинини в її жирності. М'ясо треба вибирати ніжно-рожевого кольору, з невеликою кількістю жирового прошарку, найкраще обшиття. Свинячий шашлик дуже калорійний, з великою кількістю жиру, тому він потребує особливого соусу. До свинини добре підійде кислуватий ягідний соус середньої гостроти.

Баранина. Класичний кавказький шашлик готується саме з цього м'яса. Його якість визначається так само, як і свинини: чим свіжіша, тим світліша. Жир у молодого баранчика тоненький, білого кольору. У старого — жовтий. М'ясо молодої баранини трохи пахне молоком. Для старої характерний різкий специфічний запах. Треба звернути також увагу на кісточки. Чим тонші, тим м'ясо молодше. Найсмачніші шашлики виходять із панами корейки. Специфічний баранячий запах можна відбити, опустивши м'ясо на годину в молоко, а потім змазивши його толченим часником

Яловичина. Для шашлику більше підійде телятина. Її м'ясо світло-рожеве, з тонкими волокнами та не має жирового прошарку. Маринувати її треба довше, ніж свинину. Найкраще для шашлику підходить вирізка.

Птах. Найчастіше це м'ясо курки. Маринується м'ясо птиці трохи довше, ніж інші різновиди м'яса, 3-4 години. До курячого шашлику краще подавати біле сухе вино, попередньо охолонувши його до 10-14 °C. Курячий шашлик готується легко, саме його рекомендується готувати початківцям.

Рекомендации:

Додавати приправу для шашлику треба під час маринування м'яса з розрахунку — 15-20 г приправи на 1 кг м'яса.

Основні
Вага100 г
Країна виробникГрузія
УпаковкаДой-пак
Склад паприка, коріандр, солодкий перець, кумін, базилік
Тип спеційПриправа для м'яса
Інформація для замовлення
  • Ціна: 34,80 ₴/упаковка
Грузинські спеції для шашлику, 90 гГрузинські спеції для шашлику, 90 г
Готово до відправки
39,80 ₴/упаковка34,80 ₴/упаковка
+380 (98) 102-52-13
Марина(понедельник-пятница)
  • +380 (93) 262-88-08
    Марина
  • +380 (98) 102-52-13
    Марина

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner