370 ₴/упаковка
270 ₴/упаковка
Показати оптові ціниДиня Канталупа натуральна без цукру 500г, в'ялена диня, цукати з дині
Користь сушеної дині ідентична свіжому варіанту, так як в ній зберігаються всі мінерали і вітаміни. Фрукт є ідеальним продуктом для омолодження організму. Сухофрукти сприятливо позначаються на стані кісток і волосся. Якщо регулярно їсти сушену диню, то поліпшується стан серцево-судинної системи. Рекомендується вносити продукт в свій раціон харчування при водянці, жовтяниці і сечокам'яної хвороби. Позитивно позначається сушена диня на стані нервової системи.
Корисно вживати сушену диню вагітним жінкам, так як до її складу входить фолієва кислота. Міститься в ній також фермент, який допомагає впоратися з безсонням, стресом і занепадом сил.
Є в сушеної дині бета-каротин, який необхідний для живлення шкіри, а ще він покращує стан волосся і нігтів. Є в сушеної дині харчові волокна, які очищають кишечник від продуктів розпаду, що в свою чергу покращує роботу травної системи.
Міститься в продукті вітамін С, який зміцнює імунітет, покращує мозкову діяльність і бере участь у великій кількості процесів в організмі.
Є в сушеної дині хлор і натрій - мінерали, які відповідають за водний баланс. У великій кількості міститься в сухофрукті калій, який позитивно позначається на стані серця і судин.
Продукт середньої калорійності, містить клітковину, природний білок, антиоксиданти, багато вітамінів і мінералів - А, В, С, крохмаль, мінеральні солі, залізо, фолієву, нікотинову, пантеноловую кислоти та інші корисні мікроелементи.
Завдяки унікальному складу диню рекомендують при дієтах. Вона очищає кишечник, сечовивідну систему, має жовчогінну, протизапальну і тонізуючу дію.
Позитивно впливає на судини, покращує обмін речовин, знижує холестерин.
Піднімає настрій, працездатність, корисна людям у яких є порушення сну, дратівливість, хронічна втома, депресії.
Сушену диню рекомендується вживати при гастриті, коліті, пієлонефриті, атеросклерозі, артриті.
Диня смачна з чаєм, смузі.
Її додають в сирні десерти, пиріжки, торти, кекси, сирники, прикрашають випічку.
Дуже смачно сочитаеться з кашами, цукатами, ягодами, горіхами та іншими сухофруктами.
Але є продукти з якими диню поєднувати не МОЖНА через несумісність. Це мед і молоко.
Один з найпопулярніших сортів дині - Канталупа. Солодка і м'яка на смак. Зовні це світло - жовті шматочки, в яких містяться тільки природні цукру і натуральні речовини.
Щодня можна вживати 100-150 гр сухофрукта.
Сушену диню можна вживати окремо або в складі десертів, вітамінних сумішей.
Склад: сушена диня
Країна походження: Таїланд
Харчова цінність: на 100г
Білків - 0.7 г
Жирів - 0.1 г
Вуглеводів - 82.2 р
Калорійність - 341 Ккал
Умови зберігання: Пересипати в скляну тару. Зберігати в холодильнику.
Термін придатності : 12 місяців. Відкритий продукт вжити протягом 20 днів.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 500 г |
Виробник | БЕТ |
Країна виробник | Таїланд |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Диня |
Основні | |
Упаковка | Пакет |
Тип призначення | |
Тип призначення | Диня Канталупа натуральна без цукру 500г в'ялена, цукати з дині |