123 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Акція: знижка до 50% на всі сухофрукти в пакованні 200 г
Родзинки темні з хвостиком, Узбекист — один із найпоширеніших і найкорисніших видів сухофруктів. Родзинки вузбекський чорний виготовлені із сортів винограду, зібраних у Середньій Азії, мають синьо-наліт, тому його часто називають не темним або чорним, а синім родзинком.
Узбекський чорний родзинки має терпкий смак, насичений аромат, не має кісточок. Зберігати родзинки треба у склі або папері, за кімнатної температури та середньої вологості до шести місяців.
Родзинки містять усі необхідні вітаміни для організму людини: А, вітаміни групи B, H, PP, Е, К, С.
У ньому є мікроелементи: залізо, мідь, магній, мідь, селен, калій, кальцій, хлор, натрій. Тому родзинки варто вживати людям з авітамінозом, слабкістю, головними болями, серцево-судинними захворюваннями. Родзинки мають навіть корисніший, ніж свіжий виноград.
Підвищує рівень гемоглобіну.
Сприятливо впливає дихальну систему, використовується в лікуванні бронхітів.
Має антиоксидантні властивості. Аргінін у складі родзинок допомагає швидше відновлюватися після фізичних навантажень.
Люди, які вживають родзинки краще відновлюються після стресів, нервової напруги, менш схильні до депресій і нервових розладів і безсоння. Зміцнюють кістки завдяки високому вмісту кальцію.
Особливо корисний родзинки для дітей, адже він покращує діяльність мозку та підвищує апетит у малюків.
Ароматний, солодкий, м'ясистий родзинки теневого сушіння дозріває і сушиться в Узбекистані, де вперше був винайдений цей спосіб отримання родзинок.Тенева сушарка дає змогу зберегти всі найкорисніші мікроелементи в складі родзинки.
Узбекистанський родзинки вирізняється гарним смаком і ретельним вибором винограду, який сушитиме.
Родзинки мають бути сухими, добре пахнути й мати солодкий смак без гіркоти.
Изюм — популярний компонент у випічці: торти, кекси, булочки, пироги, хліб, морозиво, сирні десерти.
Смачно поєднується з кашами, фруктовими та овочевими салатами, а також із пловом.
Родзинки додають у різні настоянки, компоти та як інгредієнт до квасу, морсу.
Його універсальність у кулінарії дає змогу експериментувати з поєднаннями та відкривати нові оригінальні страви з родзинками.
Родзинки можна їсти у звичайному сухому вигляді або ж попередньо замочити їх у воді, щоб вони були м'якшими. Такий продукт уже можна додавати до сиру, випічки та інших десертів. Споживати родзинки можна як окремий перекус або в суміші з горіхами. Такі смаколики — корисний замінник будь-яких цукерок і шкідливих солодощів. Вживати родзинки краще не більш ніж 50 г на добу.
Склад: Изюм
Країна походження: Іран
Харчова цінність: на 100г
Білків - 0.44 г
Жирів - 0.09 г
Вуглеводів 9.9 г
Калорийность - 280 Ккал
Умови зберігання: пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Рекомендований термін придатності: 12 мес.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Виноград |
Вага | 200 г |
Основні | |
Упаковка | Пакет |
Тип призначення | |
Тип призначення | Ізюм темний із хвостиком Узбекистан 200г, сухофрукт з винограду Узбецький без кісточок, родзинки Синій |