288 ₴/упаковка
Показати оптові ціниПерсик натуральний сушений Вірменія 200г, Сухофрукти з цілого персика
Акція: знижка на всі сухофрукти в упаковці 200г
Вірменія традиційно славиться своїми сухофруктами і, в особливості, персиками.
Традиційний вірменський сушений персик - це повністю натуральний продукт без додавання цукру і консервантів. При сушінні з плодів знімають шкірку, потім персики сушать в тіні, періодично перевертаючи. В результаті виходять ароматні, соковиті висушені персики з помітною кислинкою.
У вітамінному складі сушених персиків міститься: бета-каротин, вітаміни групи В, в числі яких РР, тіамін, В1. Доповнюють картину мінеральні речовини. Сушені персики багаті кальцієм, калієм, натрієм, магнієм і фосфором.
Регулярне вживання позитивно позначається на серцево судинної і нервової системи, сприяє очищенню організму від шлаків і токсинів. Особливо цінуються сушені персики людьми з аритмією, стенокардією і при проблемах з судинами. Цей продукт володіє омолоджують властивостями, добре діє на стан шкіри: утримує вологу на клітинному рівні, усуває в'ялість.
Залізо в складі персиків позитивно впливає на кровотворення, підвищує гемоглобін, покращує стійкість організму до різних захворювань.
Персики нормалізують роботу нервової системи, тому будуть корисні людям, які схильні до стресів, мають сильну розумове навантаження.
Покращують роботу серцево-судинної системи, зміцнюють судини, покращують серцевий ритм.
У складі сушіння є корисні бактерії для кишечника, вони покращують варення, очищають і допомагають вивести токсини.
Лікопін зменшує ймовірність виникнення онкозахворювань, катаракти та атеросклерозу.
Сушений продукт містить багато ефірних олій, які зміцнюють імунітет.
Персики часто вживають у вигляді перекусу з горіхами, сухофруктами, цукатами, а так само додають в багато страви - компоти, узвари.
У кулінарії сушку додають в каші, торти, морозиво, різну випічку, прикрашають ними салати, поєднують з різноманітними м'ясними блядами.
Персики. Користь і шкода
Сушений персик за формою нагадує шматочки яблук, мають жовтий або світло-коричневий колір і приємний свіжий аромат.
Якщо на персиках помітні темні плями і вони не пахнуть - це найчастіше не якісна продукція. Так само персики повинні бути добре висушені.
У день рекомендується вживати не більше 5 плодів.
Особливо цінуються сушені персики людьми з аритмією, стенокардією і при проблемах з судинами. Цей продукт володіє омолоджують властивостями, добре діє на стан шкіри: утримує вологу на клітинному рівні, усуває в'ялість.
Склад: персик сушений
Країна походження: Вірменія
Харчова цінність: на 100г
Білків - 3 г
Жирів - 0.4 г
Вуглеводів - 57.7 р
Калорійність - 254 Ккал
Умови зберігання: Пересипати в тару без кришки. Зберігати в сухому темному місці.
Термін придатності: 12 місяців.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | БЕТ |
Країна виробник | Вірменія |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Персики |
Вага | 200 г |
Основні | |
Упаковка | Пакет |
Тип призначення | |
Тип призначення | Персик натуральний сушений Вірменія 200г, Сухофрукти з цілого персика без цукру |