106 ₴/упаковка
56 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Курага Гірська натуральна тверда Таджикістан 200 г, сухофрукти з абрикос
Акція: знижка на всі сухофрукти в пакованні 200 г
Курагою називають плоди абрикоса висушені на сонці без кісточки. Сушарка кураги в середньому займає до 9 днів, за цей період фрукт змінює колір — темніє і стає в рази кориснішою від свіжого абрикоса.
Курага — рекордсмен серед сухофруктів за місткістю калію, тому людям із серцево-судинними захворюваннями, головними болями варто додавати до раціону курагу. Крім цього, продукт багатий на вітаміни А, В1, В2, С, РР.
Містить кальцій, фосфор, натрій, магній і незамінну для шлунково-кишкового тракту клітковину. Вона допомагає нормалізувати роботу кишківника, позбутися хронічного коліту, вивести токсини з організму та очистити печінку.
Використовується в багатьох дієтах для "м'якого" очищення кишківника та легкого схуднення.
Підтримує імунітет, особливо корисні комплексні вітамінні суміші: горіхи + мед +курага + чорниця.
Бета-каротин у складі позитивно впливає на зір.
У куразі багато клітковини, мінеральних речовин, органічних кислот, пектинів, магнію, кальцію, калію, йоду, фосфору, провітамінів. Її рекомендують під час хвороб щитоподібної залози, так само солодкий плід знижує рівень цукру в крові, стимулює діяльність підшлункової залози. Курагу обов'язково варто додавати до свого раціону взимку та навесні, коли організм страждає від авітамінозу.
Курагу можна вживати окремо або в складі сирних десертів, додавати до млинців, а також у в овочевих і фруктових салатах, як додатковий інгредієнт до каш (рисової, вівсяної, пшеної та ін.) та гарнірів. Наприклад, у вузбекській кухні курага використовується для приготування плову. Але особливо популярна курага у випічці, наприклад, у формі начинки для ватрушок.
Добре поєднується з м'ясними стравами, особливо яловичиною та птицею. Її додають у напої — морси, компоти й алкогольні настоянки.
Курагу обов'язково варто ввімкнути у своє меню в зимовий і весняний період, коли організм страждає від авітамінозу.
ВЗНАЙ ПРО ОГРОМНУ ПІЛЬЗП КУРАГІ Для Здоров'я!!! ЦЕ НАДІЙТЕ!!!
Якщо раніше курага не входила у ваш щоденний раціон, то варто почати її вживання з 3 шт. на день, поступово збільшивши кількість до 150 грамів. Дуже смачно її вживати з горіхами, цукатами та іншими сухофруктами.
Під час вибору кураги зверніть увагу на її зовнішній вигляд. Правильно висушені плоди мають не яскравий жовтий колір, а коричневий. Може бути як твердою, так і м'якою, залежно від сорту.
Зберігайте курагу в скляній тарі в холодному та темному місці.
Склад: курага
Країна походження: Таджикістан
Харчова цінність: на 100г
Білків - 5.2 г
Жирів - 0.3 г
Вуглеводів 51 г
Калорийность - 215 Ккал
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 200 г |
Виробник | БЕТ |
Країна виробник | Таджикистан |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Абрикос |
Основні | |
Упаковка | Пакет |
Тип призначення | |
Тип призначення | Курага Гірська натуральна тверда Таджикистан 200 г, сухофрукти з абрикос, абрикос сушений |