167 ₴/упаковка
67 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Імбир цукати 200г, натуральні сушені шматочки імбиру в цукрі, сухофрукти з кореня імбиру
Акція: знижка на всі цукати, сухофрукти в упаковці 200г
Цукати з імбиру являють собою зварені в насиченому цукровому сиропі і підсушені шматочки імбирного кореня, одного з найдивовижніших і корисних для людини трав'янистих рослин, батьківщиною якого вважається Західна Індія. Правда, зараз імбир зростає не тільки в Індії, а також у Китаї, В'єтнамі, Японії, Західній Африці, Бразилії, Аргентині та на Ямайці.
Зовні цукати з імбиру виглядають досить непрезентабельно: маленькі блідо-жовті зацукровані скибочки. При цьому вони зберігають пекучий смак свіжого імбиру, але пом'якшений солодкістю і не такий виражений. Але найголовніше – це те, що цукати успадковують більшість корисних властивостей вихідного продукту, яких у імбиру не просто багато, а дуже багато. Це одне з головних цілющих рослин аюрведичній, так і взагалі всієї східної медицини.
У складі імбиру є фермент гінгерол, який володіє протизапальними властивостями і бере участь в обміні речовин. Саме він надає імбиру такий пікантний смак.
Зміцнює імунітет, допомагає боротися з інфекціями верхніх дихальних шляхів і застудами.
Покращує кровообіг, роботу серця, судин, очищає кров від токсинів.
Ефективний при захворюваннях шкіри, усуває висипання. Тонізує організм, уповільнює процеси старіння.
Допомагає худнути.
Цукати з імбиру позитивно впливають на нервову систему, підвищують настрій, витривалість, працездатність, позбавляють від хронічної втоми.
У складі імбирного кореня, з якого готуються цукати, так багато корисних компонентів, що імбир по праву вважається засобом якщо і не всіх, то від більшості хвороб. Ось далеко не повний список містяться в цій рослині корисних речовин: калій, магній, марганець, фосфор, натрій, кальцій, кремній, хром, германій, залізо, вітамін С, нікотинову, олеїнова і лінолева кислота, триптофан, холін, аспарагін, феніланіну, метіонін, валін, треонін та ін.
Цукати імбиру використовуються в приготуванні багатьох десертів: конфітюрів, мармеладов, джемів.
Для пряного аромату і пікантного смаку імбир додають в таку випічку, як торти, кекси, пироги, пряники.
На основі цукатів готують смачні компоти, алкогольні коктейлі, лікери.
Шматочок імбиру при болю в горлі допоможе її вирішити.
Цукати з імбиру їдять з чаєм, додають у випічку.
Завдяки гоструватий і незвичайного смаку імбир найчастіше використовується у складі страв, ніж окреме ласощі. Хоча багато гурмани люблять вживати цукати разом з напоями, наприклад з чаєм, компотом.
Якщо немає протипоказань і проблем з ШКТ, імбир можна включати в свій раціон починаючи з декількох скибочок в день.
Склад: цукати імбиру
Країна походження: Таїланд
Харчова цінність: на 100г
Білків - 3 г
Жирів - 0.4 г
Вуглеводів - 54.5 р
Калорійність - 216 Ккал
Умови зберігання: пересипати в пакет або скляну тару. Зберігати в темному прохолодному місці.
Рекомендований термін придатності: 8-10 міс.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Таїланд |
Тип продукції | Цукати |
Культура | Імбир |
Вага | 200 г |
Основні | |
Упаковка | Пакет |
Тип призначення | Імбир цукати 200г Таїланд, натуральні сушені шматочки імбиру в цукрі, сухофрукти з кореня імбиру |