37 ₴/упаковка
27 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Кускус - чудова крупа, хоча до круп він і не відноситься. Зовні він справді нагадує зернові, проте за технологією це макаронні вироби, виготовлені з крупно меленої пшениці твердих сортів або манки з водою та оливковою олією. Родом він із Північної Африки, і у продажу можна зустріти кускус дрібний і кускус великий. На Близькому Сході та в Африці кускус вважається національною гордістю. Без страв із цією крупою неможливо уявити святкові застілля та обіди бідняків, це улюблена повсякденна їжа місцевих жителів.
Хоча Ізраїльський великий Кускус має мало спільного з традиційним магрібським кус-кусом, він також смачний, корисний і простий у приготуванні. Головна відмінність: якщо звичайний дрібний кус-кус достатньо залити окропом, і він уже готовий, ізраїльський кус-кус вимагає варіння, як рис.
Як приготувати Ізраїльський Великий Кускус:
Закип'ятіть 2 чашки води, всипте 1 чашку ізраїльського кус-куса, злегка посоліть і варіть на слабкому вогні під кришкою до всмоктування води (15-20 хвилин). Готовий кус-кус приправте спеціями і травами до смаку, додайте трохи олії і їжте гарячим.
В Ізраїлі кускус додають до обсмаженої цибулі, часнику, овочів або м'яса, заливають водою і гасять.
Дрібний кускус, на наш погляд, найзручніший у приготуванні гарнір: достатньо залити його окропом (на два пальці), додати ложку оливкової олії, посолити, поперчити, закрити кришкою щільно і витримати близько 10 хвилин. За цей час кускус вбере всю воду, стане розсипчастим та ароматним. Це є базовий спосіб. А далі все залежить від Вашої фантазії. У Марокко з кускуса готують плов та солодкі фруктові салати, теплі м'ясні салати, його додають у супи, поливають соусами. Це дійсно універсальний продукт, який заощадить багато часу на кухні. І так, це дуже смачно! У нашому інтернет-магазині ви можете купити як великий ізраїльський кускус, так і дрібний мароканський.
Фасування
1000г -крафт-пакет або целофановий пакет для харчових продуктів з застібкою zip-lock
Корисні властивості
містить вітамін В5, який надає організму сили та енергію;
сприяє покращенню травлення;
підвищує імунітет;
зміцнює серце та судини;
покращує роботу мозку;
підходить для дієтичного харчування;
підвищує гемоглобін;
запобігає передчасному старінню шкіри.
Застосування кускуса великого:
Варений кускус - відмінний гарнір до м'ясних, рибних та овочевих страв. Він має яскравий смак та цікаву розсипчасту ікорну структуру.
Ізраїльський кус-кус (птитим) можна додавати в супи та салати, можна разом з ним гасити м'ясо, додавати його в тажин і навіть готувати з ним різотто та пироги. Нові відчуття гарантовані!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Ізраїль |
Вага | 0.2 кг |
Упаковка | Пакет |
Тип продукції | кускус |