201 ₴/упаковка
151 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Кокосовий цукор, 300 г паковання, Індонезія
У кокосового цукру інший смак, менш солодкий, ніж в тростинного та бурякового. Відчути екзотичний кокосовий аромат, не вийде, запах буде карамельним із горіховими нотками.
Вирізняється продукт не тільки за органолептичними якостями, а й за складом.
У ньому більше, ніж у звичайному цукрі вітамінів і мінеральних солей магнію, цинку, заліза, міститься інозитол.
Цей природний підсолоджувач вважається корисним для здоров'я завдяки унікальному хімічному складу. Його застосування дає змогу зберігати бадьорість і гарне самопочуття
Незамінна амінокислота глутамін сприяє кращому росту м'язів, загоєнню ран, швидкому відновленню після опромінення та хімієтерапії.
Інозитол (ого ще називають вітамін В8) відновлює здоров'я нервової системи, покращує зір, нормалізує сон, допомагає впоратися з депресією.
Мінеральні солі калію сприяють підтриманню нормального артеріального тиску, що особливо важливо для гіпертоніків.
Головна перевага цього солодкого продукту є його низький глікемічний індекс.
Калорійність продукту 380 ккал на 500 г, майже така сама, як у звичайного цукру. Тому не варто захоплюватися, обманюючись його менш солодким смаком.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Форма випуску | Розсипний |
Вага | 300 г |
Склад | Кокосовий цукор |