СКЛАД
- ліноленова кислота (Омега-3);
- лінолева кислота (Омега-6);
- олеїнова кислота (Омега-9);
- пальмітинова кислота;
- стеаринова кислота;
- особлива форма вітаміну E, антиоксидантні властивості
якого в 40-50 разів вище від звичайного; вітаміни: В2, В1, D, А;
- сквален (6-8%), якого в олії вчетверо більше, ніж у
печінки акули.
СВІЙСТВА
- Зволожує шкіру.
- Відновлює пошкоджені покриви та клітини, прискорює регенерацію.
- Збільшує приплив кисню до клітин. Блокує появу онкоклітин.
- Сповільнює старіння.
- Запобігає негативному впливу вільних радикалів, повністю нейтралізує їх.
- Олія живить, зволожує, пом'якшує клітини шкіри, розгладжує загрубілі зони.
- Щоденне нанесення олії з амаранту на шкіру чинить сильний антибактеріальний вплив.
- Забезпечує потужний омолоджувальний ефект.
ВИСХОДЖЕННЯ СИРЯ
Олія амаранту отримують із насіння амаранту (Amaranthus caudatus L.), рослини сімейства Amaranthaceae, яка росте на всіх континентах, крім Антарктиди.