35 ₴/упаковка
Мінімальне замовлення — 10 упаковок
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
У чому перевага ячної каші?
По-перше, вона ніжніша, м'яка, ніж перлова, тому вона застосовується для дитячого та дієтичного харчування.
По-друге, ячна крупа недорого коштує, вона одна з найдешевших круп, зате – одна з найкорисніших. Якщо регулярно готувати цю страву, можна значно заощадити сімейний бюджет і зміцнити здоров'я всієї родини.
Енергетична цінність порції каші приблизно 300 ккал. Це дуже небагато. Тому страву часто вживають люди, які бажають скинути вагу та підтримувати свою фігуру у відмінному стані. Важливо знати, що ячка, зварена на воді, корисніша за молочну.
У чому користь, яку може принести ячна каша?
Ця страва містить велику кількість вітамінів А, Д, РР. Вітамін, що міститься в продукті, вважається рідкісним. Великий його вміст робить її дуже корисною для підтримки нервової, травної, серцево-судинної систем, для їх нормального функціонування.
Регулярне її вживання нормалізує роботу кишківника, позбавляє організм від токсинів, шкідливих бактерій. Вона має обволікаючу дію на шлунок, тому її корисно їсти людям з гастритом, виразковою хворобою.
Ячна крупа містить велику кількість амінокислот, наприклад «лізин», який має противірусні властивості, сприяє виробленню колагену, який розгладжує зморшки та уповільнює їх появу.
Користь продукту в тому, що ячна крупа допомагає відновити ослаблений зір. Продукт містить фосфор, тому кашу корисно їсти дітям. Фосфор необхідний повного засвоєння організмом кальцію й у нормального розвитку та роботи мозку.
Якщо часто вживати ячну кашу, можна налагодити роботу печінки, а також каша сприяє зниженню шкідливого холестерину в крові, очищує судини від бляшок холестерину.
Готове блюдо містить багато корисної, природної клітковини, цим відновлює нормальну функцію шлунка, кишечника. Високий вміст білків допоможе вам уникнути застуди в холодну пору року.
Ячна каша нормалізує діяльність ендокринної системи, сечостатевого тракту. Вона допоможе вам впоратися зі стресами, депресією, поганим настроєм, покращить роботу щитовидної залози.
Як варити ячку?
На 1 склянку крупи беруть 2-3 склянки води або суміші води та молока. Якщо варите її лише на молоці, беріть 3-4 склянки. Чим менше рідини, тим густіша буде каша.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.8 кг |
Упаковка | Пакет |