37,40 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Манна крупа сприятливо впливає на серцево-судинну систему.
Вітаміни групи В, що містять в манці чинять сприятливу дію на роботу нервової системи.
Манка є хорошою профілактикою хвороб травної системи. Фахівці рекомендують обов'язково включати манну кашу в раціон людей, які страждають захворюваннями шлунково-кишкового тракту. Її включають в меню людей, які перенесли важкі хвороби і операції. Вона поживна, багата корисними вітамінами і мінералами, добре засвоюється і при цьому не пошкоджує шлунок.
Манка збагачує організм людини силою і енергією, допомагає впоратися з втомою. При регулярному вживанні, манка надає стимулюючу дію на організм. Фахівцями відмічено, що продукт допомагає відчути бадьорість і енергетичний потенціал.
Манна крупа, зварена на воді без додавання цукру, масла та інших добавок рекомендується людям з надмірною масою тіла.
Манка перетравлюється і засвоюється в нижньому відділі кишечника, що робить її дуже корисною для людей похилого віку.
Відмічено користь продукту для внутрішнього і зовнішнього стану зубів, м'язів і кісток.
Головна основа смачної манки - дотримання пропорцій. Фахівці рекомендують дотримуватися таких пропорцій манної каші на молоці або ж воді - на 500 мл будь-якої рідини береться 100 г сухої крупи.
Щоб виключити появу грудочок в готовій страві, рекомендується сипати крупу в киплячу рідину через сито. При цьому вміст каструльки необхідно постійно помішувати. Постійне перемішування каші при процесі варіння повністю виключає появу грудочок. Більш того, якщо дотримуватися цього правила, то каша ніколи не пригорить і не прилипне до каструльки.
Час варіння манної каші не повинен становити більше 2-х хвилин. Після того, як рідина закипить, а крупа буде засипана в каструльку, час варіння становить пару хвилин. Після приготування рекомендується обернути каструлю з кашею рушником і залишити для запарювання на 10 хвилин.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 1 кг |
Упаковка | Пакет |