225 ₴/кг
205 ₴/кг
Показати оптові ціниДжамбо Томпсон 1кг Чилі, сухофрукт з винограду, великий чилійський родзинки без кісточок
Акція: знижка на всі сухофрукти в упаковці 1кг
У чому користь родзинок Джамбо темного?
Добірний родзинки Джамбо користується певною популярністю у покупців. Він поєднав у собі всю користь винограду світлих сортів і неймовірний вишуканий смак.
Темний родзинки, так само як темний виноград і вино з нього, вважається більш корисним, ніж світлі сорти. Навіть карієс і захворювання ясен посильні родзинок. Присутні в ньому антиоксиданти, зокрема, олеанолевая кислота, пригнічують ріст бактерій, що є причиною стоматологічних захворювань. Фіторечовини, що містяться в ізюмі, благодатні для зубів і ясен.
Ізюм дуже багатий калієм: в 100 грамах міститься 860 мг калію. Крім нього до складу родзинок входять такі елементи, какфосфор, натрій, кальцій, магній, залізо, а також вітаміни В1, В2, В5, PP (нікотинова кислота).
Ніацин, або нікотинова кислота є складовою ферментів, що беруть участь у клітинному диханні і обміні білків, що регулюють нервову діяльність. Саме це є причиною того, що родзинки зміцнює нервову систему і діє як заспокійливе.
Калій, якими так багатий родзинки Джамбо, регулює кислотно-лужну рівновагу в крові, він активізує м'язову роботу серця, покращує передачу нервових імпульсів, а також сприятливо впливає на роботу нирок і шкіри.
Завдяки вітамінів В1, В2 і В5, які зберігаються в ізюмі, і мікроелемента магнію налагоджується робота нервової системи, людина заспокоюється, і у нього поліпшується сон.
У чому застосовується родзинки Джамбо темний?
Родзинки - популярний компонент у випічці: торти, кекси, булочки, пироги, хліб, морозиво, сирні десерти.
Смачно поєднується з кашами, фруктовими та овочевими салатами, а також з пловом.
Родзинки додають в різні настоянки, компоти і як інгредієнт до квасу, морсу.
Його універсальність в кулінарії дозволяє експериментувати з поєднаннями і відкривати нові оригінальні страви з родзинками.
Як вживати родзинки Джамбо темний?
Родзинки можна їсти у сухому вигляді або попередньо замочити їх у воді, щоб вони були більш м'якими. Такий продукт вже можна додавати до сиру, випічки та інших десертів.
Вживати родзинки можна як окремий перекус або в суміші з горіхами. Такі смаколики - корисний замінник будь-яких цукерок і шкідливих солодощів. Вживати родзинки краще не більше 50 гр на добу.
Склад: Родзинки
Країна походження: Чілі
Харчова цінність: на 100г
Білків - 1.8 г
Жирів - 0.2 г
Вуглеводів - 78.5 р
Калорійність - 323 Ккал
Умови зберігання: пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Рекомендований термін придатності: 12 міс.