311 ₴/кг
Показати оптові ціниСушëний часник застосовується замість свіжого під час смаження і варе м'яса та птиці, приготуванні супів, холодців і холодців, домашніх ковбасок, грибних і овочевих солінь. М'ясо натирається сухощами перед приготуванням, а в супи часник додається за 3-5 хвилин до готовності.
У світовій кулінарії:
Часник незамінний у українській,лій, турецькій, мексиканській, італійській, угорській, румунської, іспанській національних кухнях.
Лікарські властивості:
Часник — антибіотик широкого спектра дії. Він вбиває дуже велику кількість найрізноманітніших бактерій. Підвищує апетит, посилює секрецію шлунка, печінки, кишківника, сечогінний, протиглістовий, протимікробний, спазмолітичний, антиатерогенний, протибольовий, антикоагулянт (перешкоджує агрегації тромбоцитів, фібринолітик), антиоксидант.
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Дой-пак |
Склад | чеснок сушеный |
Тип спецій | Часник |